Ohjaaja oikoo käsityksiä seuraavasta Apinoiden planeetta -leffasta

20.2.2020 21:26

Toisin kuin kerroimme maanantaina, Apinoiden planeetta -elokuvasarjaa ei ilmeisesti sittenkään ole tarkoitus käynnistää tässä vaiheessa uudelleen. Tieto franchisen jatkosta tulee tällä kertaa suoraan ohjaajalta, joka on pestattu luotsaamaan sen seuraava elokuva.

Ohjaaja Wes Ball oikoo alkujaan mm. We Got This Covered -sivustolla esitettyä käsitystä uudesta Apinoiden planeetta -elokuvasta.

– Nykyään elokuvajournalistien on helppoa päästä yhteyksiin niiden henkilöiden kanssa, jotka tosiaan tietävät [asioista]… mutta EHKEI tarkoitus ole varmistaa faktoja näinä aikoina? Tästä huolimatta, älkää huolehtiko. En aio pilata yllätyksiä, mutta voin turvallisesti sanoa, että Caesarin perintö jatkuu, Ball kirjoittaa Twitter-tilillään.

Ballin ohjaama Pierre Bouille -tulkinta jatkaa näin ollen Apinoiden planeetta -elokuvia siitä, mihin Sota apinoiden planeetasta tarinan jätti, vaikka uusi leffa syntyykin nyt Disneyn vallan alla. Ball kommentoi reboot-asiaa pian sen jälkeen, kun leffasarjan fanit olivat alkaneet harmitella sosiaalisessa mediassa ajatusta sarjan käynnistämisestä uudelleen. Ohjaajalta oli tiedusteltu aiheesta jo viime joulukuussa, mutta tuolloin häneltä ei vielä herunut vastausta.

 

Lähteet: Comingsoon, We Got This Covered, Twitter

Kuva: Nordisk Film/20th Century Fox/Sota apinoiden planeetasta, 2017

Lisää luettavaa