Mitä kuuluu Nicolas Cage -leffa National Treasuren jatkolle?

Pitkään toivotun seikkailuelokuvasarja National Treasuren jatko on nykähtänyt vaihteeksi eteenpäin. Uudesta elokuvasta on kuulunut aiemminkin erilaisia huhuja, mutta kolmatta leffaa ei ole tähän mennessä vielä saatu aikaiseksi.

Tänä vuonna leffasarjan jatko-osasta on kiirinyt tietoa tammikuussa, kun Variety kirjoitti Bad Boys for Life -rainan käsikirjoittajan, Chris Bremnerin, tulleen pestatuksi kirjoittamaan kolmatta National Treasurea. Mm. Top Gunista tunnetun tuottaja Jerry Bruckheimerin into tehdä sarjaan vielä jatkoa ei ole laantunut. Uusimpien tietojen mukaan uutta leffaa käsikirjoitetaan yhä, mutta tulossa on muutakin.

Bruckheimerin itsensä mukaan tekeillä on lisäksi National Treasure -tv-sarja. Sen on tarkoitus valmistua Disneyn omaan Disney+-suoratoistopalveluun. Nähdäänkö tv-sarjassa myös alkuperäisten elokuvien tähtiä, kuten Nicolas Cagea, se on yhä epäselvää. Joka tapauksessa tv-sarjan päähenkilöiden on tarkoitus olla nuorempaa ikäpolvea. Elokuvasarjassa aiotaan kuitenkin jatkaa aiemmista osista tutuin kasvoin.


Lähteet: Veriety, Collider

Kuva: Disney/National Treasure, 2004

R. Isoviita 07.05.2020 klo 23:23

Uusimmat uutiset

Lukuisten fanien unelmavävy muuttuu ihmissudeksi

Universal-klassikon uudella versiolla tähtikiinnitys.

R. Isoviita

Jason Bourne -aiheinen sarja päättyi – mitä seuraavaksi?

Leffasarjan tuottaja vihjailee tulevasta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...