Amerikkalaisstudio tarjoaa leffafriikeille erityisnäytöksiä verkossa

Monia ns. art house -elokuvia tuottanut amerikkalainen Focus Features hellii elokuvien ystäviä erityisellä tempauksella. Studio on ilmoittanut aloittavansa maanantainäytösten sarjan. Niihin on mahdollista osallistua kotisohvalta käsin ilmaiseksi. Halukkaat voivat kuitenkin antaa samalla myös lahjoituksen viihteentekijöiden avustusrahastoon.

Mm. sellaisten elokuvien kuin Tahraton mieli, Kuningattaren sisar ja Gosford Park takana oleva yhtiö järjestää Facebookin kautta elokuvanäytöksiä, joihin kuuluu myös leffojen tekijöiden haastatteluosio. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki halukkaat voivat lähettää kysymyksiään erikoisnäytöksiin valittujen leffojen käsikirjoittajille ja ohjaajille, jotka vastaavat niihin näytöksen yhteydessä.

Spesiaalinäytöksiin on valittu mm. elokuvat Häiriköt ja Moonrise Kingdom. Esim. jälkimmäisen kohdalla halukkaat voivat kysellä leffasta ohjaaja Wes Andersonilta, kun taas Häirikköjen kohdalla kysymyksiin vastaa käsikirjoittaja-ohjaaja ja popkulttuurin suurfani Kevin Smith.

Näytökset ovat verkossa seuraavasti:

6.4.20 klo 17 Gosford Park

13.4.20 klo 17 Moonrise Kingdom

20.4.20 klo 17 Häiriköt

27.4.20 klo 17 My Summer of Love


Lähteet: Focus Features, Facebook

Kuva: Focus Features/Moonrise Kingdom, 2012


R. Isoviita 03.04.2020 klo 14:52

Uusimmat uutiset

Lukuisten fanien unelmavävy muuttuu ihmissudeksi

Universal-klassikon uudella versiolla tähtikiinnitys.

R. Isoviita

Jason Bourne -aiheinen sarja päättyi – mitä seuraavaksi?

Leffasarjan tuottaja vihjailee tulevasta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...