Muistatko vuoden 2003 Hulk-tähden? Kehittelee elämäkertaelokuvaa

Huippuohjaaja Ang Leen tulkinta Marvel-sankari Hulkin tarinasta vuonna 2003 oli kallis elokuvaprojekti, jossa nimiosaa näytteli australialaissyntyinen Eric Bana. Näyttelijä on sittemmin nähty myös mm. Star Trek -franchiseen kuuluvassa elokuvassa ja Guy Ritchien näkemyksessä kuningas Arthurin taianomaisista seikkailuista. Nyt Banalla on kuitenkin vireillä aivan toisenlainen leffa.

Tähti suunnittelee elokuvaa englantilaisesta moottoripyöräilijä Mike Hailwoodista, jota on tituleerattu myös yhdeksi kilparatojen parhaista - tämä nappasi elinaikanaan 76 kisavoittoa moottoripyörän selässä. Vuonna 1981 kuollut brittikuljettaja kisasi myöhemmällä urallaan myös Formula 1:n piirissä. Hän menehtyi traagisesti auto-onnettomuudessa kisaratojen ulkopuolella.

Hailwood-elokuvassa Bana aikoo työskennellä kameran molemmin puolin. Sen lisäksi, että hän näyttelee huimapäätä, hän myös sekä käsikirjoittaa leffan että toimii sen apulaisohjaajana. Näyttelijä ei istu ensi kertaa kameran toiselle puolelle, mutta vaikka hän on aiemmin käsikirjoittanut mm. omaa TV-sarjaansa, tämä on vasta hänen toinen iso ohjaustyönsä.

Lähde: The Wrap

Kuva: Gage Skidmore

R. Isoviita 26.02.2020 klo 13:21

Uusimmat uutiset

Marvel-ohjaaja valaa uskoa faneihin viivästysten keskellä

Useat elokuvat ovat saaneet uuden ensi-iltapäivän pandemian takia.

R. Isoviita

Odotitko Indiana Jonesin paluuta tai The New Mutantsia? Disney päivitti julkaisukalenteriaan

Hattu pysyy telineessä, mutantit kätköissään.

R. Isoviita

Amerikkalaisstudio tarjoaa leffafriikeille erityisnäytöksiä verkossa

Focus Features aloittaa maanantaispesiaalit.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...