Lindsay Lohanille luvassa rooli mielenkiintoisessa seurassa

22.2.2020 18:11

Skandaaliotsikoissakin paistatelleen näyttelijä Lindsay Lohanin uralle ei viime vuosina ole kovin monia elokuvarooleja mahtunut. Tarkalleen ottaen hänet on nähty sitten vuoden The Canyons -jännitysdraaman jälkeen vain yhdessä leffassa, viime vuonna julkaistussa Among the Shadowsissa. Nyt luvassa on kuitenkin uusi elokuvarooli, ja jokseenkin mielenkiintoisessa seurassa.

Lohan käy neuvotteluja pääroolista rainassa nimeltä Cursed. Jos sopimukset lyödään lukkoon, hän tähdittää sitä yhdessä Mickey Rourken kanssa.

Ennakkotietojen mukaan kyseessä on yliluonnollinen jännityselokuva. Lohanin tavoin urallaan aallonpohjia ruopinut, mutta myöhemmin esim. The Wrestler – painija -draaman kautta jälleen arvostusta saanut Rourke näyttelee tässä elokuvassa psykiatria. Rourken hahmo päätyy tekemään yhteistyötä Lohanin tulkitseman poliisietsivän kanssa, kun mieleltään sairas potilas uhkaa tappaa viisi vangitsemaansa ihmistä.

Cursedin käsikirjoituksesta vastaa Ian Holt. Elokuvan ohjaa puolestaan Steven R. Monroe, joka on luotsannut myös kaksi I Spit on Your Grave -elokuvasarjan osaa.

 

Lähde: THR

Kuva: © Glenn Francis, www.PacificProDigital.com

Lisää luettavaa