Spider-Man-ohjaaja Doctor Strange -jatko-osan puikkoihin? Näin kommentoi projektista lähtenyt Scott Derrickson

Vuoden 2016 Doctor Strange oli ja on yhä pidetty Marvel-seikkailu. Niinpä sen fanikunnalle olikin pettymys, ettei leffan käsikirjoittaja-ohjaaja Scott Derrickson enää jatkakaan sen jatko-osan parissa. Derricksonin lähdön virallinen syy olivat näkemykselliset ristiriidat tuotantoyhtiön kanssa.

Huhujen perusteella Derrickson olisi halunnut tehdä Doctor Strange -jatko-osastaan enemmän kauhupainotteisen kuin mitä studiolle sopi. Benedict Cumberbatchin näyttelemä, huippukirurgista magiataituriksi muuttunut tohtori Stephen Strange oli aikomus asettaa elokuvassa Nightmare-nimisen vihollisen kanssa vastakkain. Tämä suunnitelma saattaa edelleen toteutua, sillä elokuvan pitäisi olla valmis ensi vuonna. Mutta kuinka synkeä ja pelottava Doctor Strange in the Multiverse of Madness -rainasta lopulta tulee, riippuu paljon myös ohjaajasta.

Marvel Studiosilla on tiettävästi harkittu Derricksonin paikalle vakavimmin Sam Raimia, kauhugenressä vaikuttanutta (mm. Evil Dead), mutta myös Spider-Man-trilogian tehnyttä ohjaajaa. Sopimuksia Raimin kanssa ei ole vielä virallisesti ole lyöty lukkoon, mutta Derrickson on jo kommentoinut Raimin valintaa seuraavasti:

- Olen työskennellyt Sam Raimin kanssa. Eräs mukavimmista ihmisistä, jonka elokuvateollisuudesta tunnen, ja ohjaajana todellinen elävä legenda. Mikä mahtava valinta ottamaan Doctor Strange haltuun.


Lähteet: We Got This Covered, MovieWeb, CinemaBlend, Twitter

Kuva: Marvel/Disney/Doctor Strange, 2016

R. Isoviita 07.02.2020 klo 14:54

Uusimmat uutiset

Roger Mooren ikoniseksi tekemän Pyhimyksen uusi versio sai ohjaajan

Leffa on ollut suunnitteilla jo vuosia.

R. Isoviita

Mitä on luvassa vakoojaleffojen ystäville?

Nolania unohtamatta.

R. Isoviita

Visuaalisten tehosteiden tekijät vetivät herneen nenään Oscar-gaalan vitsistä

Viime viikon palkintojuhla pahoitti mieliä.

R. Isoviita

Harrison Ford kertoi viimeisimmät Indiana Jones -kuulumiset

Leffan kuvaukset lähenevät.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...