Odotetussa Matrix 4:ssä ei nähtäne tuttua agenttihahmoa

Ysärihitti Matrix saa näillä näkymin uuden jatko-osan ensi vuoden puolella. Odotetun leffan tiedetään tuovan valkokankaille takaisin mm. Keanu Reevesin näyttelemän Neon ja Carrie-Anne Mossin Trinityn. Hiljattain myös alkuperäisessä leffasarjassa mukana ollut Lambert Wilson vahvisti oman hahmonsa, Merovingianin, palaavan tulevassa leffassa.

Yksi iso puute Matrix 4:ään kuitenkin liittyy. Neon kanssa useasti taistellut agentti Smith näyttää olevan poissa kuvioista - ainakin sen näköisenä kuin hänet on totuttu näkemään. Hahmoa näytellyt Hugo Weaving vahvistaa, ettei hän ole mukana Matrix 4:ssä:

- Se on ikävää, mutta sain tosiaan roolitarjouksen ja sitten toisen, mikä koski Matrixia. Niinpä tiesin, että se [jatko-osa] toteutuu, mutta minulla ei ollut päivämääriä tiedossa. Luulin, että voisin tehdä molemmat roolit ja vei kahdeksan viikkoa, kunnes selvisi, etteivät niiden aikataulut sovi yksiin.

Weavingin mukaan hän oli yhteyksissä Matrix-käsikirjoittaja ja -ohjaaja Lana Wachowskiin. He yrittivät vielä saada aikatauluja hiottua. Lopulta Wachowski kuitenkin päätti, että elokuva toteutettaisiin ilman Weavingin näyttelemää agentti Smithiä.


Lähde: Comingsoon.net

Kuva: Warner Bros./The Matrix Revolutions, 2003

R. Isoviita 22.01.2020 klo 04:51

Uusimmat uutiset

Roger Mooren ikoniseksi tekemän Pyhimyksen uusi versio sai ohjaajan

Leffa on ollut suunnitteilla jo vuosia.

R. Isoviita

Mitä on luvassa vakoojaleffojen ystäville?

Nolania unohtamatta.

R. Isoviita

Visuaalisten tehosteiden tekijät vetivät herneen nenään Oscar-gaalan vitsistä

Viime viikon palkintojuhla pahoitti mieliä.

R. Isoviita

Harrison Ford kertoi viimeisimmät Indiana Jones -kuulumiset

Leffan kuvaukset lähenevät.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...