Deadpool 3 on tekeillä

Marvel-sankari Deadpool kuului hyvän aikaa niihin sarjakuvahahmoihin, joiden elokuvaoikeuksia hallitsi Marvel Studiosin ulkopuolinen taho. Kun Marvel Studiosin omistava Disney osti kilpailijansa Foxin, samalla hahmojen omistussuhteet muuttuivat jälleen. Yksi yrityskaupan yhteydessä ns. kotia vaihtanut hahmo oli Deadpool, alkujaan Marvelin sarjakuvissa seikkaillut toimintasankari.

Deadpoolin punaisen puvun jo kahdessa pitkässä sooloseikkailussa ylleen vetäneellä Ryan Reynoldsilla on positiivisia uutisia hahmon faneille. Vaikka jonkin aikaa on ollut hämärän peitossa, jatkaako Deadpool sooloelokuvissa vai muiden Marvel-sankarien rinnalla, nyt asiaan on tullut selvyyttä.

Reynoldsin mukaan kolmas Deadpool-leffa on tekeillä.

- Kyllä, työstämme sitä juuri koko tiimin voimin. Olemme nyt Marvelilla, mikä tarkoittaa kuin hyppäämistä yllättäen isoon liigaan. Se on tavallaan hullua, Reynolds toteaa.

Vaikka Marvel Studios ei ole tuottanut nk. korkeamman ikärajan seikkailuja, käsikirjoittaja Paul Wernickin aiemman lausunnon mukaan studiolta olisi annettu lupa tehdä Deadpoolin seuraavastakin leffasta sellainen.


Lähteet: Variety, IGN

Kuva: 20th Century Fox/Deadpool 2, 2018

R. Isoviita 27.12.2019 klo 22:01

Uusimmat uutiset

Parempi kuin Julia Roberts? Pulmuset-tähti uuteen pääosaan

Tosielämän taistelija Erin Brockovichin tarina inspiroi.

R. Isoviita

Odotetussa Matrix 4:ssä ei nähtäne tuttua agenttihahmoa

Näyttelijä vahvisti poisjääntinsä.

R. Isoviita

Et taatusti huomannut tätä cameota Star Wars: The Rise of Skywalkerissa

Tähti pysytteli vaihteeksi vaiti.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...