M. Night Shyamalan raotti leffasuunnitelmiaan

Käsikirjoittaja-ohjaaja M. Night Shyamalan on kahdella viimeisimmällä elokuvallaan todistanut jälleen voimiaan lippuluukuilla. Esimerkiksi pari vuotta sitten julkaistu kidnappauskertomus Split kahmi maailmanlaajuisesti yli 278 milj. dollaria. Leffan budjetti oli puolestaan n. 9 milj. dollaria, joten tekijät saivat rahoilleen kunnolla vastinetta.

Shyamalan on aikeissa jatkaa menestysgenrensä eli jännityksen parissa. Hänellä on suunnitteilla ainakin kaksi uutta elokuvaa, jotka molemmat tuottaa myös Splitin taustalta tuttu Universal. Eikä siinä kaikki:

- Saattaa olla vielä kolmaskin juttu, jonka teen ehkä näiden kahden [elokuvan] välissä. Näin ollen [elokuvia] saattaa tulla kolme.

Shyamalan on hyvin vaitonainen elokuvien juonien suhteen, mutta hänen mukaansa nämä leffat ovat outoja ja synkkiä. Verratessaan uusia ideoitaan aiempiinsa, hän makustelee mustan huumorin mahdollisuudella ja sillä, että hän haluaa välillä viedä yleisönsä tämän mukavuusalueen ulkopuolelle. Shyamalan kertoo myös, ettei aio punoa kyseisiä elokuvia samaan tapaan yhteen kuin leffojaan Unbreakable, Split ja Glass, joten trilogiaa ei sentään ole luvassa.


Lähteet: Collider, Box Office Mojo

Kuva: Universal/Glass, 2019

R. Isoviita 04.12.2019 klo 11:39

Uusimmat uutiset

Säveltäjämestari Andrew Lloyd Webber avautui Cats-flopista

Leffa jäi isosti miinukselle.

R. Isoviita

La La Land -ohjaaja täräytti tiskiin poikkeuksellisen hienon kännykkävideon

Damien Chazellen lyhytelokuva nähtävissä ilmaiseksi.

R. Isoviita

Game of Thrones -tähti solmi sopimuksen näytelmäroolinsa elokuvaversiosta

Peter Dinklage palaa klassikkohahmon osaan.

R. Isoviita

Seth Rogen kommentoi Robert Downey Jr:n floppileffan taustaa

Eläintohtorin seikkailu ei hurraata saanut.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...