The Mummy oli floppi, mutta Universalilla halutaan jatkaa monsterirainoja

Tuotantoyhtiö Universalille oli paha kolaus, kun Tom Cruisen tähdittämä muumio-filmatisointi The Mummy kaatui kääreisiinsä suureen suosioon nousun sijaan. Megarainan floppaamisen arveltiin muutamilla tahoilla jopa johtavan siihen, että suunnitelmat toteuttaa ns. Dark Universe -leffojen sarja haudattaisiin yhtiössä. Nyt vaikuttaa kuitenkin yhä vahvemmin siltä, että Draculan, Frankensteinin ja monen muun klassisen kauhuelokuvan tuottajana tunnettu Universal tuo sittenkin valkokankaille useita uusia hirviöleffoja.

Samaan aikaan kun Näkymättömän miehen uuden versioinnin tekeminen jatkuu, Universal on valmistelemassa jo ainakin kahta muuta monsterirainaa. Uusien tietojen mukaan Kirottu-leffojen takaa tuttu ohjaaja James Wan on valittu tuottamaan studiolle tuore versio Frankensteinista.

Yhtiön toinen uusi satsaus on Dracula-kertomuksen sivuhahmoon, vampyyrin mielipuoliseen kätyri Renfieldiin keskittyvä elokuva. Sen ohjaajaksi on kiinnitetty Elton Johnista kertovan Rocketman-draaman luotsannut Dexter Fletcher. Renfield-elokuvan yhtenä tuottajana toimii The Walking Dead -sarjakuvan ja tv-sarjan kirjoittajana mainetta niittänyt Robert Kirkman. Toisin kuin Universalin alkuperäisissä suunnitelmissa oli, nämä uudet kauhuelokuvat eivät tarinallisesti liity suoraan toisiinsa.


Lähteet: ScreenRant, Variety, We Got Ths Covered

Kuva: Universal/Frankenstein, 1931

R. Isoviita 21.11.2019 klo 05:23

Uusimmat uutiset

Halloween-elokuvasarja jatkuu, mutta odotettua myöhemmin

John Carpenter jälleen mukana.

R. Isoviita

Tom Cruisen kanssa näytellyt Westworld-tähti paljastaa ajautuneensa tämän kanssa raivon partaalle

Thandie Newton avautui Mission: Impossible jatko-osan hankalista kuvauksista

R. Isoviita

Justice League -tuottaja vastaa näyttelijä Ray Fisherin syytöksiin

Fisher ilmaisi pettymystään ohjaaja Joss Whedonia kohtaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...