Nicolas Cagen ja John Travoltan ysärileffasta uusi versio

Yli parinkymmenen vuoden takainen John Woo -toimintaleffa Face/Off - kahdet kasvot saa uuden käsittelyn. Alkuperäistä versiota tähdittivät Nicolas Cage ja John Travolta. Se sijoittui julkaisuvuotensa katsojatilaston kymmenen kärkeen.

Alkuperäinen Face/Off kertoi FBI-agentista (Travolta), joka vaihdattaa kasvonsa terroristina tunnetun miehen (Cage) naamavärkkiin kirurgisessa operaatiossa. Tässä on tarkoituksena kampittaa rikollisen juoni, mutta juonikkaampi rikollinen saakin samalla agentin kasvot omiensa tilalle.

Uuden Face/Offin käsikirjoitusta työstää Oren Uziel, joka on aiemmin kynäillyt sekä 22 Jump Street -toimintakomediaa että jo ennakkoon vähemmän mairittelevaa julkisuutta saanutta pelileffaa Sonic the Hedgehog. Elokuvan tuottajaksi puolestaan on nimetty Fast & Furious -rainojen takaa tunnettu Neal Moritz ja sekä alkuperäistäkin versiota tuottamassa ollut David Permut. Ovatko Cage ja Travolta mukana myös uudessa versioinnissa millään tapaa, siitä ei ole vielä tietoa.


Lähteet: Variety, Deadline, THR, Box Office Mojo

Kuva: Paramount/ Face/Off, 1997

R. Isoviita 10.09.2019 klo 13:07

Uusimmat uutiset

Aladdin-näyttelijöiden erikoinen työtilanne puhuttaa

Nimiosaa elokuvassa näytellyt Mena Massoud valittelee työpulaa, sivuosassa nähty valkoihoinen näyttelijä saa oman sarjan.

R. Isoviita

M. Night Shyamalan raotti leffasuunnitelmiaan

Jännitystä tulossa.

R. Isoviita

The Irishmanin jälkeen: Scorsese ja DiCaprio jälleen yhteistyöhön

Martin Scorsesen kuvaaja kertoo uudesta elokuvasta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...