Disney kaavailee Yksin kotona -leffasarjan rebootia

Yksin kotona -leffan ammoinen menestys ei ole jäänyt huomiotta leffasarjan oikeudet FOX-kaupassa hankkineelta Disneyltä. Macaulay Culkinin näyttelemä Kevin pelotteli murtomiehiä sen aloitusosassa toki jo vuonna 1990, mutta saman jatkumon tuorein osa on niinkin läheltä kuin vuodelta 2012. Disneyllä suunnitellaan nyt leffasarjan perusidean hyödyntämistä uudelleen.

Yksin kotona -rebootia kaavaillaan viihdejätin uuteen Disney+-suoratoistopalveluun. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole kerrottu, onko uusintaversio TV-sarja vai elokuva. Tiedossa ei myöskään ole, onko leffasarjan vanhoista tutuista näyttelijöistä tarkoitus tuoda ketään mukaan tähän rebootiin.

Disneyn johtohahmo Bob Iger on tuoreessa puheessaan paljastanut yhtiön suoratoistopalelun valikoimaan tulevan heti aloitusvuotena yli 7500 TV-sarjajaksoa ja satoja elokuvia. Kuten arvata saattaa, Yksin kotona ei näin ollen jää ainoaksi FOX-kaupan myötä Disney+:n kirjastoon luotavaksi rebootiksi. Uutta versiota hiotaan myös mm. edesmenneen Robin Williamsin viimeisen roolityön sisältäneestä Night at the Museum - yö museossa -elokuvasarjasta.


Lähteet: THR, We Got This Covered, Deadline

Kuva: 20th Century Fox/Yksin kotona, 1990

R. Isoviita 07.08.2019 klo 06:34

Uusimmat uutiset

Prinssille morsian 2 – tuoreita kuvia julki

Eddie Murphyn Akeemin lisäksi uusia hahmoja mukana.

R. Isoviita

Suuryhtiöiden kiista Spider-Manista: hyvät ja huonot puolet

Sony on tiedottanut neuvottelujen tilasta.

R. Isoviita

Matrix saa jatkoa, mutta miksi Laurence Fishburne ei ole ehkä mukana?

Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss uusivat roolinsa.

R. Isoviita

Arvaatko, kuka Downton Abbey -tähti harkitsi paluutaan pisimpään?

Elokuva jatkaa sarjan vaiheita syyskuussa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...