Venom-jatko-osan puikkoihin toinen ohjaaja Ruben Fleischerin tilalle

Spider-Man-pahis Venomin ensimmäinen sooloelokuva saattoi jakaa mielipiteet, mutta sille suunnitellaan silti jatkoa. N. 100 milj. dollaria kustantanut sarjakuvaraina oli odotettu, erityisesti Tom Hardyn tultua valituksi rainan nimiosaan. Hardy jatkaa näillä näkymin Venomina myös jatko-osassa, mutta leffan ohjaaja vaihtuu.

Ensimmäisen osan ohjanneen Ruben Fleischerin korvaajista on jo laadittu tuotantoyhtiö Sonylla listaa. Fleischerin korvaajaa ei eri lähteiden mukaan etsitä esim. siksi, että Venom sai leffayleisön mielenkiintoa arvioivassa CinemaScore-palvelussa "vain" arvosanan B+ ja Rottentomatoes-arviointisivuston kriitikoilta löyhkäävän 29%:n tuloksen. Fleischerin leffa kahmi lippuluukuilta kuitenkin kotimaassaan yli 213 milj. dollaria ja muualta maailmasta yli 642 milj. dollaria, joten elokuva kattoi kuitenkin kustannuksensa moninkertaisesti.

Fleischerin aikataulu on kuitenkin nyt täysi, joten Sonylla on epävirallisen raportin mukaan ryhdytty keskusteluihin Venom-jatko-osasta muiden ohjaajien kanssa. Apinoiden planeetan synnyn luotsannut Rupert Wyatt sekä Transformers-raina Bumblebeen luotsi Travis Knight, mutta myös motion capture -tekniikan uranuurtaja, näyttelijä-ohjaaja Andy Serkis ovat tiettävästi olleet Sonyn kiinnostuksen kohteena. Toistaiseksi yhtiössä ei ole vielä päätetty, kenelle Venom 2:n ohjaajantuoli annetaan.


Lähteet: Variety, ComicBook, Box Office Mojo

Kuva: CTMG/Disney/ Venom, 2018

R. Isoviita 28.07.2019 klo 21:30

Uusimmat uutiset

Matrix saa jatkoa, mutta miksi Laurence Fishburne ei ole ehkä mukana?

Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss uusivat roolinsa.

R. Isoviita

Arvaatko, kuka Downton Abbey -tähti harkitsi paluutaan pisimpään?

Elokuva jatkaa sarjan vaiheita syyskuussa.

R. Isoviita

Tommy Lee Jones luimistelee seuraavaksi salaliittoteoreetikkona

Leffaan tulossa liuta muitakin tuttuja näyttelijöitä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...