Ryan Reynolds mukaan Fast & Furious -leffaan?

2.6.2019 07:04

Tämän vuoden loppupuoliskolla ensi-iltansa saava Fast & Furious -raina Hobbs & Shaw marssittaa valkokankaille liudan tähtiä. Leffasarjan konkareista Dwayne Johnson ja Jason Statham ovat luonnollisesti mukana, mutta elokuvassa esiintyy lisäksi Fast & Furious -tulikasteensa saavia näyttelijöitä.

Yksi heistä on mm. Luther-rikossarjasta tuttu Idris Elba. Huhujen mukaan myös Keanu Reeves, joka on aiemminkin työskennellyt elokuvan ohjaaja David Leitchin kanssa, piipahtaisi niin ikään jossakin sen osista. Mutta joukon jatkoksi saattaa We Got This Coveredin saamien tietojen mukaan liittyä vielä Deadpool-stara Ryan Reynolds.

Reynoldsin hyppääminen Fast & Furious -leffasarjaan ei välttämättä ole valtava yllätys tähden faneille. Hän nimittäin heitti jo runsas vuosi sitten huulta asiaan liittyen. Reynolds kirjoitti tuolloin muka harmissaan Twitterissä ohjaaja Leitchille uskoneensa Deadpoolin saavan Hobbs & Shaw -leffasta roolin poliisipäällikkönä. Mikäli We Got This Coveredin tiedot pitävät paikkansa, Reynolds saattaa siis sittenkin olla mukana tulevassa Fast & Furious -pläjäyksessä, mutta ilman Deadpool-maskiaan.

Lähteet: We Got This Covered, Moviefone, Twitter

Kuva: Gage Skidmore

Lisää luettavaa