Marvel valmistautuu mysteeriprojektiin Australiassa – leffan aiheesta jo arvailuja

Marvelin Avengers: Endgamen ensi-ilta on päivä päivältä lähempänä, mutta yhtiössä tähytään myös kauemmas tulevaisuuteen. Jumalten kaltaisiin hahmoihin keskittyvä The Eternals on jo niin pitkällä, että sen näyttelijälistaa on vuodettu julkisuuteen: elokuvassa ovat mukana Angelina Jolie ja melko suurella todennäköisyydellä myös Kumail Nanjiani. Tulossa ovat myös Doctor Strange 2, Guardians of the Galaxy 3 ja huippusuositun Black Pantherin jatko-osa.

Tuoreimpien tietojen mukaan Disneyn aikoo kuvata Australiassa vielä nimeämätöntä Marvel-supersankarileffaa. Viihdejätin omistukseen siirtyneet Foxin Australian studiot Sydneyssä ovat houkutteleva kuvauspaikka todennäköisesti myös yli 17 milj. dollarin (eli yli 15 milj. euron) tukirahan myötä, jonka Australia on luvannut myöntää Disneylle. Vaikka virallista tietoa ei siitä ole, mikä Marvel-leffa tässä on kyseessä, yksi vahva veikkaus on noussut ylitse muiden.

Kuvauspaikan sijainnin takia elokuvan on arveltu olevan kungfu-taituriShang-Chin sooloseikkailu. Vihollishahmon pojaksi syntynyt Shang-Chi näki päivänvalon sarjakuvissa 1970-luvulla. Leffan käsikirjoittajaksi on jo aiemmin kiinnitetty Dave Callaham, joka on kirjoittanut myös The Expendables-toimintarainoja ja ensi vuodelle aikataulutettua Wonder Woman 1984:ää. Havaijilaissyntyinen Destin Daniel Cretton (Lasilinna) toimii puolestaan elokuvan ohjaajana.


Lähteet: Variety, CinemaBlend, ComngSoon

Kuva: Marvel

R. Isoviita 07.04.2019 klo 17:45

Uusimmat uutiset

Netflix poisti kohua aiheuttaneen kohtauksen sarjastaan

Kohun aihe oli katsottavissa pari vuotta.

R. Isoviita

Harmillinen käänne DC-leffa Birds of Preyn tuotannossa

Koekatsojat ovat antaneet positiivista palautetta, mutta...

R. Isoviita

Uusi ”Näkymätön mies” on löydetty

Universalin monsteriraina etenee.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...