Miksi Disney ei halua Johnny Deppiä Pirates of the Caribbean -leffoihin


Rutkasti rahaa tuottanut merirosvoleffojen sarja Pirates of the Caribbean saa edelleen jatkoa. Toistaiseksi tulevasta tai tulevista Pirates of the Caribbean -elokuvista ei kuitenkaan ole kerrottu juuri muuta merkittävää kuin se, ettei rosvokapteeni Jack Sparrowia näytellyttä Johnny Deppiä nähdä enää leffasarjan jatkossa mukana.

Syyksi Deppin pudottamiseen jatkosta on kerrottu halu uudistaa Pirates of the Caribbeania ja tuoda mukaan uutta virtaa. Vaikka Depp on nähty pistäytymässä vielä vuodenvaihteenkin tienoilla esim. nuorien syöpäpotilaiden luona Sparrowin rooliasussa, ja moni fani on myös kuuluttanut sosiaalisessa mediassa jopa boikotoivansa Deppiä vailla olevia Pirates of the Caribbean -rainoja, Disney tuskin on tuomassa häntä takaisin valkokankaalle tänä hahmona.

Talousjulkaisu Forbesilla on yksi painava selitys sille, miksei tuttua staraa kelpuuteta enää mukaan. Syy ei ole tällä kertaa Deppin skandaaleihin vedetty nimi, vaan silkka raha. Forbesin näkemyksen mukaan Disney voi säästää jopa 90 milj. dollaria, jos se ei palkkaa huippupalkkaa pyytävää suurtähteä enää uuteen seikkailuleffaansa.


Lähteet: Forbes, Screenrant, FOX

Kuva: Disney


R. Isoviita 02.01.2019 klo 04:01

Uusimmat uutiset

Päivitys kolmannen Bill & Ted -leffan tilanteeseen

Elokuva on kuin onkin tulossa.

R. Isoviita

Ralph Fiennes kiusoitteli Voldemortin paluusta

Näyttelijä pitää pahisroolistaan.

R. Isoviita

Captain Marvelille kehitteillä suuria suunnitelmia

Leffa sai kassakoneet laulamaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...