Deadpool 2:sta tulossa pidempi versio

Marvelin Deadpool 2 jyrää elokuvateattereissa ympäri maailman: Suomessa leffalla oli viime viikonloppuna yli 44 800 katsojaa, mikä nosti sen katsojatilaston ykköseksi, ohi saman tuotantoyhtiön toisen sarjakuvaleffan, Avengers: Infinity Warin (viikonloppuna 8810 katsojaa). Maailmanlaajuisesti elokuva on jo ehtinyt kahmia yli 300 miljoonaa dollaria. Hauskaa läppää heittävä naamiosankari on niin tykätty, että moni haluaisi varmasti nähdä tätä lisää.

Ohjaaja David Leitchillä onkin iloisia uutisia Deadpool-faneille. Elokuvasta on nimittäin muitakin versioita kuin se, mikä pyörii parhaillaan leffateatteriessa.

- Pidempi leikkausversio on olemassa. Luulen, että se saatetaan haluta heittää julki kuin erityisenä juttuna, mutta juuri nyt… etenemme rauhassa ja palaamme ohjaajan versioon, ja sitten tavallaan yhteistyössä Ryan [Reynoldsin], Rhett [Reesen] ja Paul [Wernickin] kanssa katsomme, että saamme yhteen ne vitsit, jotka haluamme - jotta siitä tulee hauska ja meidän tyylisemme, Leitch kertoo. Pidempi versio ja ohjaajan versio ovat luultavimmin tulossa Suomessa vain suoratoisto- ja tallennelevitykseen.

Kotikatsomoissa katsottavissa versioissa saattaa olla mukana myös teatterirainasta pois leikattu ja kohua herättänyt Hitler-vauvan ja Deadpoolin kohtaaminen. Lisää uutta materiaalia on ainakin liki 15 minuutin verran. Leitch lupaa muihin versioihin varmuudella mukaan mm. enemmän Zazie Beetzin Dominoa.


Lähteet: ScreenCrush, Esquire, CinemaBlend, AV News, SES, Box Office Mojo

Kuva: Nordisk Film/Deadpool 2, 2018

R. Isoviita 22.05.2018 klo 15:12

Uusimmat uutiset

Jason Momoa jyrähti kollegansa kohtelusta

Muutoksien tuulia tulossa?

R. Isoviita

Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäyntiä lykättiin

Depp pyysi lykkäystä tähdittämänsä Ihmeotukset-jatko-osan takia.

R. Isoviita

Halle Berry rikkoi kylkiluunsa uuden leffansa kuvauksissa

Näyttelijä kokeilee siipiään ohjaajana.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...