Scorsese tuomitsee elokuvien arvostelun ennakkoon

Taksikuskin ja Mafiaveljien legendaarinen ohjaaja Martin Scorsese on avautunut verkkopalveluista, jotka pisteyttävät elokuvia. Tuottelias mestari, joka parhaillaan viimeistelee The Irishman -rikosdraamaa ja valmistelee myös elokuvaa presidentti Rooseveltista, moittii pisteytyssivujen heikentävän

elokuvien arvoa yleensä.

Scorsese esitti moitteensa vastaanottaessaan viime viikolla Robert Osborne -palkintoa klassisen elokuvaperinteen säilyttämisestä. Hänen mukaansa arviointeja yhteen kokoavat sivustot tekevät leffoille hallaa, kun monet nimekkeet arvostellaan jo ennen kuin suuri yleisö edes pääsee katsomaan niitä. Näiden arvioiden takia Scorsese katsoo, että moni elokuva myös jää useilta katsojilta näkemättä.

Ohjaajalegenda harmitteli sitä, kuinka kaikki pitkistä elokuvista TV-sarjan jaksoon ja vaikkapa johonkin opetusvideoon on mätetty verkossa sisältömassaksi, jossa elokuva menettää arvonsa ja voi vajota unohduksiin. Hän ärähti puheessaan erityisesti Rotten Tomatoesin ja CinemaScoren kaltaisille sivuille.

- On kamala ajatus[, ettei yleisölle] ole annettu aikaa miettiä ja ehkä tehdä omat johtopäätöksensä elokuvasta, Scorsese totesi.


Lähde: EW

Kuva: Siebbi

R. Isoviita 01.05.2018 klo 14:44

Uusimmat uutiset

Uusi Jack Reacher -projekti tulilla – mutta ilman Tom Cruisea?

Hahmon luonut Lee Child vaikuttaa silti tyytyväiseltä.

R. Isoviita

Tom Cruisen jalanjäljissä: Will Smith halusi tehdä omat stunttinsa

...Homma ei ns. mennyt ihan putkeen.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...