Voi autobotti sentään: lelujätti Hasbron uusi sopimus enteilee lisää genreleffoja

7.11.2017 14:16

Yhdysvaltalainen lelujätti Hasbro tunnetaan niin Transformersien, My Little Ponyjen kuin G.I. Joenkin takaa. Lelujen lisäksi pelejä, kuten Monopolya, valmistava Hasbro on solminut nyt uuden sopimuksen. Kyseinen sopimus takaa, että elokuvankävijät saavat jatkossakin äimistellä Hasbro-tuotteiden heräämistä henkiin elokuvissa.

Yhteistyökumppanina leluyhtiön kanssa toimii Paramount Pictures, joka on aiemminkin onnistunut luomaan Hasbron lelufranchiseista suurta yleisöä kiinnostavia leffoja. Esim. vuonna 2011 valmistunut Trasformers: Kuun pimeä puoli ja vuonna 2009 julkaistu Transformers: Kaatuneiden kosto ovat molemmat yltäneet yli 350 milj. dollarin lipputuloihin. Kaikkiaan Paramount on tehnyt jo viisi Transformers-robottiseikkailua ja kaksi G.I. Joe -toimintaelokuvaa Hasbron kanssa.

Uuden sopimuksen on leluyrityksen toimitusjohtaja Brian Goldnerin mukaan tarkoitus viedä yhtiöiden yhteistyö seuraavalle tasolle. Sen myötä he aikovatluoda voimakkaita uusia tarinoita lapsille, faneille ja perheille ympäri maailman. Tässä vaiheessa yhtiöt eivät vielä paljastaneet, mistä leluista tai peleistä elokuvia kaavaillaan jatkossa, mutta Transformers-leffasarjan ensimmäinen spinoff-raina Bumblebee on joka tapauksessa tulossa jo ensi vuonna.

Lähteet: Deadline, Box Office Mojo

Kuva: Transformers: Viimeinen ritari, 2017/ Paramount

Lisää luettavaa