Tuleva Hellboy-leffa saanee vahvistusta Havaiji 5-0 -näyttelijästä

Näyttelijä Ed Skreinin pakitettua pois roolista uudessa Hellboy-sarjakuvaleffassa, on hänen tilalleen etsitty kuumeisesti korvaajaa. Skreinin piti näytellä rainassa hahmoa, joka alkuperäisessä sarjakuvassa on aasialaislähtöinen. Varietyn saamien tietojen mukaan osaan on nyt löydetty varteenotettava uusi ehdokas, joka vastannee paremmin fanien mielikuvaa hahmosta.

Hellboyn majuri Ben Daimion osasta neuvottelee nyt Daniel Dae Kim (kuvassa). Osa lukijoista saattaa muistaa hänet hittisarja Lostin Jin-Soo Kwona, joka monien muiden sarjan hahmojen tavoin joutui taistelemaan hengestään sarjan mystisellä saarella. Sen jälkeen Daniel Dae Kim on kuulunut myös rikostoimintasarja Havaiji 5-0:n uuden version vakiokaartiin aivan sarjan alusta, vuodesta 2010 alkaen. Hän jätti kyseisen sarjan tänä vuonna.

Vaikka Kim ei ole majuri Ben Daimion tavoin osin japanilainen, vaan korealaistaustainen, hänen uskotaan sopivan osaan paremmin kuin juuri valkopesusyytösten takia hahmon näyttelemisestä kieltäytyneen Skreinin. Elokuvan on määrä valmistua ensi vuonna ja sitä luotsaa Neil Marshall (Dog Soldiers).


Lähteet: Variety, THR, ScreenRant

Kuva: Greg Hernandez

R. Isoviita 12.09.2017 klo 14:22

Uusimmat uutiset

Harry Dean Stanton – tiesitkö edesmenneestä legendasta tätä?

Persoonallisen näköinen näyttelijä ehti esiintyä lukemattomissa menestysleffoissa.

R. Isoviita

Antonio Banderas Picassoksi

Huipputähti NatGeon tykättyyn sarjaan.

R. Isoviita

Tuleva Hellboy-leffa saanee vahvistusta Havaiji 5-0 -näyttelijästä

Ed Skreinin tilalle toinen kaveri.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...