Monty Python -stara hauskuuttamaan DC:n sarjakuvaleffoihin?

DC:n sarjakuviin perustuvia leffoja on luonnehdittu monissa kommenteissa sekä arvioissa synkeiksi ja huumorittomiksi. Joidenkin kriitikoiden mielestä tämä on myös yksi niistä syistä, minkä takia Marvel-yhtiön tuotoksiin pohjautuvat elokuvat ovat yleisesti pidetympiä. Asialle yritetään ehkä tehdä jotain - siihen vihjaavat tunnetun englantilaiskoomikon Twitter-tilillä havaitut muutokset.

Kyseinen koomikko on Monty Python -sarjasta ja elokuvista tunnettu John Cleese. Virallista tietoa tähden sarjakuva-aiheisesta roolista ei ole vielä annettu, joten se on tässä vaiheessa pitkälti pelkkää spekulaatiota. Fanit ovat kuitenkin havainneet, että Cleesen virallisen Twitter-tilin seuraajiksi ovat nyttemmin ilmaantuneet sekä Iso-Britannian virallinen Batman v Superman -Twitter -kanava, että valokuvaaja Clay Enos, joka on kuvannut mm. DC:n Watchmen- ja Man of Steel -elokuviin liittyviä muotokuvia. Cleese puolestaan on liittynyt Twitterissä sekä ohjaaja Zack Snyderiä että uusinta Batmania näyttelevää Ben Affleckia.

Ajatus Cleesen liittymisestä DC-universumin elokuviin saattaa tuntua tällaiselta pohjalta kaukaa haetulta, mutta toisaalta myös näyttelijä Joe Manganiellon (True Blood) roolitusta edelsi samankaltainen kuvio. Manganiellon on sittemmin vahvistettu olevan mukana Ben Affleckin tulevassa Batman-rainassa pahisroolissa. Ketä sarjakuvahahmoa Cleese mahdollisesti näyttelisikin, lopputulosta ei päästä kovin pian näkemään DC:n ja Warner Brosin tulevien elokuvien aikataulutuksen takia.


Lähteet: We Got This Covered, ScreenRant, MoviePilot

Kuva: Vaaleanpunainen pantteri 2/SF Film

R. Isoviita 27.11.2016 klo 15:52

Uusimmat uutiset