Kulttikauhuleffa Ihmissusi Lontoossa saa uuden käsittelyn

John Landisin käsikirjoittama ja ohjaama kasariraina Ihmissusi Lontoossa muistetaan erityisesti Oscar-palkitusta maskeerauksesta. Alan guruihin kuuluvan Rick Bakerin Oscar oli myös ensimmäinen maskeerauksesta luovutettu Oscar koskaan. Vaikka elokuva näyttääkin tänään jo ikääntyneeltä, se nauttii yhä sellaista kulttisuosiota, ettei kovin moni välttämättä välittäisi tehdä sitä uusiksi.

Poikkeuksen tekee kuitenkin alkuperäisen leffan ohjaajan poika Max Landis. Deadlinen saamien tietojen mukaan Landis seuraa isänsä jalanjälkiä ja hänet on kiinnitetty sekä käsikirjoittamaan että ohjaamaan uusi versio kyseisestä rainasta. Max Landis on aiemmin kirjoittanut mm. tieteistrillerin Chronicle ja Igor-apulaisen näkökulmasta kerrotun kauhudraaman Victor Frankenstein.

Poika Landisin meriitit ohjaajana ovat vielä vähäiset, mutta hän ei silti ole silläkään osastolla enää pelkkä noviisi. Uuden leffan tuottaa Universal Picturesille The Walking Dead -sarjan taustalta tuttu porukka. Mukana on mm. Robert Kirkman, joka toimii samalla edelleen The Walking Deadin tuottajana.


Lähde: Deadline

Kuva: Universal

R. Isoviita 08.11.2016 klo 13:23

Uusimmat uutiset

Aladdin-näyttelijöiden erikoinen työtilanne puhuttaa

Nimiosaa elokuvassa näytellyt Mena Massoud valittelee työpulaa, sivuosassa nähty valkoihoinen näyttelijä saa oman sarjan.

R. Isoviita

M. Night Shyamalan raotti leffasuunnitelmiaan

Jännitystä tulossa.

R. Isoviita

The Irishmanin jälkeen: Scorsese ja DiCaprio jälleen yhteistyöhön

Martin Scorsesen kuvaaja kertoo uudesta elokuvasta.

R. Isoviita

Ensin Sonic, sitten Cats – leffojen CGI:n saamat moitteet olivatkin ennenaikaisia?

Sonic the Hedgehog ei ole ainut ennen leffajulkaisua uudistetun ilmeen saava hahmo.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...