Predator-remake menetti nimekkään näyttelijän

Arnold Schwarzeneggerin kasarihitti, Predator - saalistaja, joka hiljan esitettiin taas uusintana myös televisiossa, on saamassa uuden tulkinnan. Toimintapätkän uudessa versiossa viidakko kutsui mm. Benicio Del Toroa, mutta tähti on nyt vetäytynyt projektista. Tätä pidetään isona takapakkina tuotannolle, sillä Del Toroa yritettiin saada mukaan kuukausia.

Kiireisen Traffic- ja Sicario- tähden sijasta tuotantoyhtiö 20th Century Fox joutuukin nyt miettimään Del Torolle tarpeeksi hyvää korviketta. THR:n raportin mukaan tuotantoyhtiö on kuitenkin valmis valitsemaan myös vähemmän nimekkään näyttelijän avaruusmuukalaista jahtaamaan. The Predatorin uusi näyttelijäkiinnitys saattaakin siis olla Boyd Holbrook (kuvassa oikealla).

Holbrook on aiemmin näytellyt mm. Netflixin Narcos-huumekartellisarjassa ja David Fincherin rikosdraamassa Gone Girl. Alkuperäisestä Predator-tiimistä uutta elokuvaa työstää Schwarzenegger-version sivuosanäyttelijänä ollut ja nyt ohjaaja-käsikirjoittajaksi kivunnut Shane Black. Jos Holbrook allekirjoittaa sopimuksen tuotantoyhtiön kanssa The Predatorista, 20th Century Foxin arvellaan hakevan leffan sivuosiin hänen tuekseen tunnetumpia tähtiä.


Lähteet: THR, Collider

Kuva: Netflix/Narcos

R. Isoviita 12.10.2016 klo 18:03

Uusimmat uutiset

Ghostbusters: neljäs jengiläinen vahvisti paluunsa

Ernie Hudson on mukana uudessa leffassa.

R. Isoviita

Deadpool palaa valkokankaille piankin?

Mutta ei omassa elokuvassaan.

R. Isoviita

Nicolas Cagen ja John Travoltan ysärileffasta uusi versio

Naamat vaihtoon uudestaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...