Vankilaleffaklassikko kuvataan uudelleen – mukana Mr. Robotin tähti

Dalton Trumbon ex-vanki Henri Charrièren romaanin pohjalta käsikirjoittama ja vuonna 1973 valmistunut vankilatarina Papillon tehdään uudelleen. Steve McQueenin näyttelemän Papillonin elämä pahamaineisella vankilasaarella jäi aikanaan Oscar-palkinnoitta, mutta McQueen sai suorituksestaan kuitenkin Golden Globe -ehdokkuuden. Uudessa versiossa McQueenin paikan ottaa Sons of Anarchy- ja Pacific Rim -tähti Charlie Hunnam.

Hunnamin rinnalle elokuvaan on nyttemmin valittu mielenkiintoinen nimi, joka nähdään Papillonin vankitoveri Louis Degana. Heiveröinen Dega muistetaan Papillonin lähimpänä ystävänä ja elokuvan humoristisena hahmona. Alkuperäisessä elokuvassa roolia näytteli Dustin Hoffman, mutta uudessa leffassa Degan roolin perii Mr. Robot -sarjan päähenkilöä näyttelevä Rami Malek.

Tositarinaan pohjaavan elokuvan kuvausten on tarkoitus alkaa nyt syyskuussa. Uusi käsikirjoitus on Aaron Guzikowskin käsialaa, eli saman kirjoittajan, joka vastasi myös Hugh Jackman & Jake Gyllenhaal -raina Vangittujen tekstistä. Leffan ohjaa tanskalaissyntyinen Michael Noer, jolla on myös dokumenttikuvaajan taustaa.


Lähteet: Deadline, The Guardian

Kuva: Atlantic

R. Isoviita 04.08.2016 klo 17:05

Uusimmat uutiset

Justin Bieber haastoi Tom Cruisen vapaaottelukehään

Lopputulos ei suuresti yllätä.

R. Isoviita

Bradley Cooper ja Guillermo del Toro yhteistyöhön?

Leonardo DiCaprion nimi liitettiin aiemmin samaan leffaan.

R. Isoviita

Ridley Scottin Gladiator 2 - tämä leffasta tiedetään nyt

Käsikirjoittaminen on käynnissä.

R. Isoviita

Pyysikö tätä joku: Spice Girls -elokuva tekeillä

Ysäritähdet mukana.

R. Isoviita

Marvelin Loki-sarjasta ensimmäinen kuva julki

Tom Hiddlestonin uumoillaan olevan TV-sarjassa mukana.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...