Se on virallista: Patrick Stewart palaa Wolverinen rinnalle

X-Men-hahmoista yksi pidetyimmistä saa kolmannen oman elokuvansa ensi vuonna. Kyseessä on Hugh Jackmanin näyttelemän Wolverinen viimeinen elokuva. Leffan kuvaukset ovat vastikään käynnistyneet ja samalla myös on saatu virallinen vahvistus toisen tutun näyttelijän olemisesta mukana projektissa.

Patrick Stewartin näyttelemä pyörätuoliin sidottu professori X nähdään myös leffassa. Näyttelijä vahvisti asian sosiaalisessa mediassa kommentoiden sitä sarkastisesti huonoiten pidetyksi salaisuudeksi. Stewartin roolin odotetaan olevan muutakin kuin pelkkä pistäytyminen jossakin kohtauksessa. Tarkempaa tietoa professorin ja menneisyytensä riivaaman Wolverinen kohtaamisesta ei kuitenkaan ole haluttu antaa.

Luvassa on joka tapauksessa entistä rajumpi X-Men-leffa. Elokuvan tuottaja Simon Kinberg on kertonut, että Wolverine 3:n ikärajaluokitus tulee olemaan Yhdysvalloissa R, eli alle 17-vuotiaat pääsevät siellä näytökseen vain huoltajan seurassa. James Mangoldin (Wolverine) ohjaama leffa ammentaa huhujen mukaan Old Man Logan -sarjakuvista, joissa Wolverine on jättänyt kuuluisien kynsiensä paljastelun järkyttävän tragedian takia.


Lähteet: EW, CinemaBlend, Twitter

Kuva: SF Film/Wolverine

R. Isoviita 16.05.2016 klo 13:57

Uusimmat uutiset

Jason Momoa jyrähti kollegansa kohtelusta

Muutoksien tuulia tulossa?

R. Isoviita

Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäyntiä lykättiin

Depp pyysi lykkäystä tähdittämänsä Ihmeotukset-jatko-osan takia.

R. Isoviita

Halle Berry rikkoi kylkiluunsa uuden leffansa kuvauksissa

Näyttelijä kokeilee siipiään ohjaajana.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...