Al Pacino merirosvoiluelokuvaan

Nykyajan merirosvot ovat jälleen aiheena elokuvalle. Tositapahtumiin nuoren kanadalaistoimittajan ja Somalian merirosvojen välillä perustuva leffa on tekeillä mm. yllätyshitiksi kasvaneesta District 9 -rainasta tunnetun Kalahari Film & Median toimesta. Piraattitarinan näyttelijöiksi on kiinnitetty liuta kiinnostavia nimiä Al Pacinosta alkaen.

Elokuvan käsikirjoitus perustuu toimittaja Jay Bahadurin omakohtaisiin kokemuksiin, joista hän kirjoitti menestyskirjan. Where the White Man Runs Away -nimellä kulkevassa elokuvassa nuori toimittaja, eli Bahadur, juonii itsensä somalialaisten merirosvojen keskelle, jotta hän voisi kirjoittaa näiden elämästä ja päämääristä. Juoni on äärimmäisen vaarallinen, eikä edes loppuun asti mietitty, mutta onnistuu kuin ihmeen kaupalla.

Tom Hanksin tähdittämän Captain Phillips -elokuvan tapahtumiin liittyvä Where the White Man Runs Away asettaa Al Pacinon suorapuheisen Vietnam-veteraanin rooliin. Evan Peters (Kick-Ass, X-Men: Days of Future Past) näyttelee Bahaduria, mogadishulainen Barkhad Abdi puolestaan palaa samoille vesille lähes suoraan Captain Phillipsistä ja Melanie Griffith näyttelee Bahadurin äitiä. Elokuvan ohjaa vuonna 2013 lyhytelokuvien Oscar-ehdokkuudella huomioitu Bryan Buckley, joka vastaa myös sen käsikirjoituksesta.


Lähteet: Tracking Board, Deadline, THR

Kuva: Future Film/ Oikeuden kasvot 2008

R. Isoviita 12.02.2016 klo 16:27

Uusimmat uutiset

Ghostbusters 3: Lisää tuttuja kasvoja mukaan

Alkuperäisten Haamujengi-leffojen starat remmiin.

R. Isoviita

Amityvillen kauhutalosta uusi elokuva

Donnie Darko -tuottaja ohjaa.

R. Isoviita

Justin Bieber haastoi Tom Cruisen vapaaottelukehään

Lopputulos ei suuresti yllätä.

R. Isoviita

Bradley Cooper ja Guillermo del Toro yhteistyöhön?

Leonardo DiCaprion nimi liitettiin aiemmin samaan leffaan.

R. Isoviita

Ridley Scottin Gladiator 2 - tämä leffasta tiedetään nyt

Käsikirjoittaminen on käynnissä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...