Ketkä mukana King Kong -elokuvassa?

Seuraava King Kong -raina näytti hetkellisesti hyvältä, kun sen näyttelijälistalle lupailtiin Michael Keatonia ja J. K. Simmonsia. Oscar-mittelöissäkin mukana olleet konkarinäyttelijät kuitenkin vetäytyivät aikataulullisiin syihin vedoten koko leffasta jo kesällä. Ilman näitä tähtinimiä ajelehtivan elokuvan rooleja jaetaankin nyt uudelleen.

Vuodelle 2017 suunnitellun ja myös 3D-muodossa julkaistavaksi aiotun seikkailuelokuvan näyttelijäluettelon uusia muutoksia on pudoteltu viikon sisään. Tuoreessa Fantastic Four -sarjakuvaleffassa Victor Von Doomia ja Apinoiden planeetan vallankumouksessa simpanssi Kobaa esittänyt Toby Kebbell on liittymässä mukaan Kong: Skull Islandiin. Hiljattain Yhdysvalloissa suureksi hitiksi muodostuneen Straight Outta Compton -elokuvan Jason Mitchell puolestaan on hänkin edennyt pitkälle neuvotteluissa roolista King Kongin alkuperää avartavassa leffassa.

Leffaan on jo aiemmin liitetty sellaiset nimet kuin John C. Reilly, Tom Hiddleston ja Samuel L. Jackson. Kong: Skull Islandin ohjaa Jordan Vogt-Roberts, jonka työhistoriasta löytyy mm. Funny or Die -komediasarjan jaksoja sekä teini-ikäisistä ystävyksistä kertova draamakomedia The Kings of Summer vuodelta 2013. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat mm. John Gatins (Lento) ja Max Borenstein (Godzilla).


Lähteet: Shock Till You Drop, Deadline, THR, Variety

Kuva: Universal

R. Isoviita 26.08.2015 klo 13:11

Uusimmat uutiset

Kiefer Sutherland uuteen Takaa-ajettuun

Leffan sijasta vuorossa jälleen sarja.

R. Isoviita

Monesti palkittu huippukuvaaja haluaisi muutoksen leffantekoon

Roger Deakins harmittelee nykytapaa.

R. Isoviita

Ghostbusters: neljäs jengiläinen vahvisti paluunsa

Ernie Hudson on mukana uudessa leffassa.

R. Isoviita

Deadpool palaa valkokankaille piankin?

Mutta ei omassa elokuvassaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...