Ketkä mukana King Kong -elokuvassa?

Seuraava King Kong -raina näytti hetkellisesti hyvältä, kun sen näyttelijälistalle lupailtiin Michael Keatonia ja J. K. Simmonsia. Oscar-mittelöissäkin mukana olleet konkarinäyttelijät kuitenkin vetäytyivät aikataulullisiin syihin vedoten koko leffasta jo kesällä. Ilman näitä tähtinimiä ajelehtivan elokuvan rooleja jaetaankin nyt uudelleen.

Vuodelle 2017 suunnitellun ja myös 3D-muodossa julkaistavaksi aiotun seikkailuelokuvan näyttelijäluettelon uusia muutoksia on pudoteltu viikon sisään. Tuoreessa Fantastic Four -sarjakuvaleffassa Victor Von Doomia ja Apinoiden planeetan vallankumouksessa simpanssi Kobaa esittänyt Toby Kebbell on liittymässä mukaan Kong: Skull Islandiin. Hiljattain Yhdysvalloissa suureksi hitiksi muodostuneen Straight Outta Compton -elokuvan Jason Mitchell puolestaan on hänkin edennyt pitkälle neuvotteluissa roolista King Kongin alkuperää avartavassa leffassa.

Leffaan on jo aiemmin liitetty sellaiset nimet kuin John C. Reilly, Tom Hiddleston ja Samuel L. Jackson. Kong: Skull Islandin ohjaa Jordan Vogt-Roberts, jonka työhistoriasta löytyy mm. Funny or Die -komediasarjan jaksoja sekä teini-ikäisistä ystävyksistä kertova draamakomedia The Kings of Summer vuodelta 2013. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat mm. John Gatins (Lento) ja Max Borenstein (Godzilla).


Lähteet: Shock Till You Drop, Deadline, THR, Variety

Kuva: Universal

R. Isoviita 26.08.2015 klo 13:11

Uusimmat uutiset

Neil Gaiman toiveikkaana Sandman-versioinnin tulevaisuudesta

Kirjailija arvelee tiettyjen muutosten olevan paikallaan.

R. Isoviita

Netflixille tulossa viestejä haudan takaa

Kauhukirjailija Kingin käsialaa.

R: Isoviita

Halloween-elokuvasarja jatkuu, mutta odotettua myöhemmin

John Carpenter jälleen mukana.

R. Isoviita

Tom Cruisen kanssa näytellyt Westworld-tähti paljastaa ajautuneensa tämän kanssa raivon partaalle

Thandie Newton avautui Mission: Impossible jatko-osan hankalista kuvauksista

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...