Huhu: Batman-leffa suunnitteilla

Montako vuotta kuluu ennen kuin Batman nähdään jälleen omassa elokuvassaan taistelemassa rikollisia vastaan? Warner Bros. ei ole vielä virallisesti kommentoinut asiaa, mutta huhun mukaan viittasankari nähtäisiin soololeffassaan vuonna 2018 tai 2019. Ben Affleck, jonka ensimmäinen erä lepakkopuvussa nähdään ensi vuodelle aikataulutetussa Batman v Superman: Dawn of Justice -rainassa, näyttelisi myös sooloelokuvan pääosaa.

Tuotantoyhtiö Warner Bros. valotti aiemmin tässä kuussa aikataulujaan supersankarielokuvien tiimoilta. Vuosittain aina lähinnä touko- ja kesäkuulle sijoittuvien julkaisupäivämäärien lisäksi näistä elokuvista ei kuitenkaan kerrottu edes nimiä, joten asiaan liittyy runsaasti spekulaatiota. Lähteenä luotettavuudessa vaihtelevan Latino Review'n mukaan suunnitelmissa olisi kuitenkin leffa, joka kantaa yksinkertaisesti nimeä The Batman.

Ben Affleck, joka pokkasi ohjaajan Golden Globen elokuvastaan Argo, hoitaisi Batmanin omassa elokuvassa kahta tonttia: näyttelijän ja ohjaajan. Argon käsikirjoittajana toiminut Chris Terrio puolestaan laatisi toimintaseikkailun käsikirjoituksen. Terrio on ollut kirjoittamassa myös tulevaa Batman v. Superman -elokuvaa.


Lähteet: Latino Review, ScreenRant

Kuva: Paulo Barcellos Jr./ Hic et nunc/ Gage Skidmore/Z.E

R. Isoviita 25.06.2015 klo 14:26

Uusimmat uutiset

Halloween-elokuvasarja jatkuu, mutta odotettua myöhemmin

John Carpenter jälleen mukana.

R. Isoviita

Tom Cruisen kanssa näytellyt Westworld-tähti paljastaa ajautuneensa tämän kanssa raivon partaalle

Thandie Newton avautui Mission: Impossible jatko-osan hankalista kuvauksista

R. Isoviita

Justice League -tuottaja vastaa näyttelijä Ray Fisherin syytöksiin

Fisher ilmaisi pettymystään ohjaaja Joss Whedonia kohtaan.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...