Tarantino haikailee eläköityneen Bruce Willisin ohella leffaansa toista tuttua nimeä

20.9.2023 15:56
Sony/Once Upon a Time in Hollywood, 2019

Elokuvauransa päättämisestä aiemmin puhellut Quentin Tarantino aikoo vielä tehdä ainakin yhden uuden leffan. Tarantinon suunnitelmissa on tuoda tähän elokuvaan myös Bruce Willis mukaan, vaikka Die Hardtähti on jättäytynyt eläkkeelle sairastelunsa takia. Willisin ohella Pulp Fiction -ohjaajan roolituskiikarissa on myös toinen vanha ja tuttu tähti.

Viimeksi Once Upon a Time in Hollywood -rainassa rakkauttaan entispäivien B-elokuville ja niiden tähdille osoittanut Tarantino on palailemassa suunnittelemassaan elokuvassa hieman samaan aihepiiriin. The Movie Critic -nimellä kulkeva leffa on ennakkotietojen perusteella sijoitettu 1970-luvun lopun Los Angelesiin. Tarantinon Jackie Brownin ja Kill Bill -tarinan tavoin myös tässä elokuvassa päähenkilönä olisi vaihteeksi nainen. Joidenkin huhujen mukaan Tarantino olisi kehitellyt uutta hahmoaan legendaarisen elokuvakriitikko Pauline Kaelin (1919–2021) pohjalta, mutta on kuulunut myös huhuja, joiden perusteella elokuva kertoisi tätä vähemmän tunnetusta ja jokseenkin häiriintyneen oloisesta kriitikosta.

Willisille Tarantino on hahmotellut leffassa roolia, jossa muistisairautta poteva tähti voisi silti näyttäytyä arvokkaasti. Tarantino on todennut, että hän haluaa luonnollisesti kunnioittaa Willisin lähipiirin toiveita, eli jos Willisin läheiset eivät koe hänen ajatustaan hyväksi, hän hyväksyy näiden ratkaisun.

Myös Pulp Fictionissa Willisn rinnalla nähdylle John Travoltalle The Movie Critic saattaa tarjota niin ikään kiinnostavan roolin. Tällä hetkellä vasta huhun asteella oleva tieto Travoltasta ei kerro, olisiko myös tässä kyseessä cameo-roolin kaltainen pistäytyminen vai jopa isompi osa.

 

Lähteet: CinemaBlend, THR

Toim. R. Isoviita

Lisää luettavaa