Huomasitko? Knives Out -jatko-osassa nähdään sittenkin myös toinen aloitusosassa ollut näyttelijä

Rian Johnsonin kirjoittaman ja ohjaaman Veitset esiin- eli Knives Out -murhamysteerin jatko-osa on julki Netflixissä ja leffa on saanut mairittelevia arvosteluja. Vaikka kakkososat eivät aina onnistu, tämän elokuvan kohdalla esim. Vulture on suitsuttanut sitä arvostelussaan aloitusosaa paremmaksi.

Glass Onion: A Knives Out Mysteryn luvattiin marssittavan ruutuihin joukon aivan uusia hahmoja. Daniel Graigin tulkitseman yksityisetsivän paluuleffan hahmokirjossa on mittaa, sillä leffaa tähdittävät hänen lisäkseen mm. Kate Hudson, Edward Norton, Kathryn Hahn ja Leslie Odom Jr. Myös elokuvan cameo-rooleissa nähdään nimekkäitä tähtiä aina taiturimaisesta sellisti Yo-Yo Masta koripalloiluikoni Kareem Abdul-Jabbariin.

Kuvitelmat siitä, että Craig olisi jatko-osassa ainut kasvo, joka yhdistää näitä kahta Knives Out -mysteeriä, ovat kuitenkin vääriä. Craigin esittämän Benoit Blancin lisäksi jatko-osan ökyluokan kokoontumisajoissa vilahtaa mies, Derol, joka tarkkasilmäisille omaa samat piirteet kuin aloitusosassa pyörähtänyt innokas poliisi. Kyseessä on näyttelijä Noah Segan. Segan on ohjaaja Johnsonin pitkäaikainen ystävä, joka on käytännössä ollut mukana Johnsonin leffoissa aina tämän esikoisteoksesta alkaen.


Lähteet: SlashFilm, BleedingCool, ScreenRant, Vulture

Kuva: Netflix/ Glass Onion: A Knives Out Mystery, 2022

R. Isoviita 24.11.2022 klo 23:57

Uusimmat uutiset