Skandaalien jälkeen: Vaihtuuko The Flash -elokuvan tähti vai ei?

The Flashia, salamannopeaa DC-supersankaria näyttelevä Ezra Miller on jäänyt vähän väliä kiinni arveluttavasta käytöksestä. Näyttelijän jatkoa myös Ihmeotukset-elokuvasarjan velho Valio Barebonena (alk. Credence Barebone) emmittiin jo vuonna 2020. Tällöin Milleristä julkaistiin video, jossa hän näytti käyvän vapaa-ajallaan naisen kimppuun Islannissa.

The Flash -elokuvaa kuvattiin ohjaaja Andy Muschiettin johdolla viime vuoden lopulla ja nyt elokuva käy läpi jälkituotantovaihetta. Multiversumiin liittyvässä tarinassa ripeä supersankari kohtaa mm. Batmanin, jota tulkitsee 1980- ja 1990-lukujen taitteessa samassa roolissa nähty Michael Keaton. Samalla kun elokuvaa on hiottu ensi vuonna tapahtuvaa julkaisua varten, Miller on kuitenkin toilaillut yksityiselämässään yhä uudelleen.

Varietyn keräämien sisäpiiritietojen mukaan tuotantoyhtiö Warner Brosilla on mietitty tarkkaan, mitä Millerin kanssa tehdään. Koska Millerillä on The Flash -rainassa nimirooli, ja kuvaukset ovat jo ohi, häntä olisi hyvin vaikea korvata. Toki näyttelijöitä on vaihdettu elokuvissa ennenkin, esim. veteraanitähti Christopher Plummer paikkasi seksuaalisesta ahdistelusta syytettyä Kevin Spaceya elokuvassa All the Money in the World, vaikka elokuva oli käytännössä jo kuvattu Spaceyn kanssa.

The Flash vaatisi kuitenkin niin paljon enemmän lisätöitä, ettei Warnerilla ole katsottu kannattavaksi järjestää kuvauksia uudelleen korvaavan tähden kanssa. Leffaan on jo palanut paljon rahaa. Joidenkin arvioiden mukaan elokuvan budjetti olisi jopa 100 milj. dollaria. Tällä haavaa yhtiössä ilmeisesti vain toivotaan, ettei Miller töpeksisi julkisesti entistä pahemmin tai mieluummin ollenkaan, jottei suuri yleisö kääntyisi siksi elokuvaa vastaan.


Lähteet: Variety, Screenrant, Filmlink

Kuva: Warner Bros./Justice League, 2016

R. Isoviita 02.06.2022 klo 23:15

Uusimmat uutiset