Joker 2: Tämä elokuvasta tiedetään nyt

DC-elokuvia ja -sarjoja katsellaan nyt varsin tarkalla silmällä tuotantoyhtiö Warner Bros. Discoveryllä. Viime vuodesta isoja muutoksia läpi käynyt yhtiö on säästökuurilla, joten sen kulisseissa tehdään yllättäviäkin päätöksiä. Yksi jo aiemmin ilmoitetuista tuotannoista on kuitenkin hyvin varmasti tekeillä ja tulossa ensi-iltaan asti: Joker 2, eli virallisemmin Joker: A Folie Deux.

Joaquin Phoenixin tähdittämä ensimmäinen Joker ei ollut varsinaisen kalliilla (55 milj. dollaria) tehty elokuva, mutta se saavutti silti hyvän suosion - kassaan kilahti yli miljardi dollaria lipputuloja ympäri maailman. Phoenix sai roolistaan Oscarin, kriitikot kiittelivät ja suuri yleisökin tykkäsi. Ykkösosan ohjaaja, Todd Phillips on palaamassa jatko-osan "ruoriin" ja Phoenix, joka tavallisesti ei ole jatko-osia tehnyt, näyttelee myös Joker 2:ssa.

Leffan virallinen nimi viittaa lääketieteelliseen nimitykseen, mikä tarkoittaa kahden henkilön jakamaa harhaa tai mielenhäiriötä. Ykkösosasta poiketen A Folie Deuxin on huhuttu olevan musikaali, ja siihen liittyen monissa spekulaatioissa on esitetty, että Lady Gaga tulkitsisi elokuvassa Harley Quinnia ja/tai tämän alter egoa, tohtori Harleen Quinzelia. Quinzel on sarjakuvissa Jokerin psykiatri, ja myöhemmin myös rakastettu.

Vaikka elokuvan sisältö on paljolti vielä pelkkää huhupuhetta, yksi ainakin näyttää nyt varmalta: Warner on tiedottanut rainan valmistuvan lokakuun 4. päivään 2024 mennessä.


Lähteet: THR, SlashFilm, Box Office Mojo

Kuva: Warner Bros./ Joker, 2019

R. Isoviita 04.08.2022 klo 13:54

Uusimmat uutiset

70’s Show’n tähti paljasti sairastuneensa vaikeasti

Ashton Kutcherilla oli hankala vuosi.

R. Isoviita

Clu Gulager on kuollut

Tähti ehti kunnioitettavaan ikään.

R. Isoviita

James Francon tuore roolikiinnitys nostatti äläkän

Diktaattorin elämästä tehdään leffaa.

R. Isoviita

Joker 2: Tämä elokuvasta tiedetään nyt

Myös ensi-iltapäivä selvillä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...