Patrick Stewart pyörsi puheensa – jatkoa tulossa?

7.5.2022 23:31

Sam Raimin ohjaama Doctor Strange -jatko-osa Doctor Strange in the Multiverse of Madness vaikuttaa jyräävän lippuluukuilla. Yhdysvalloissa se on kirinyt avaustuloksellaan tämän vuoden myyntilistojen kärkeen. Mahdollisesti jopa 180-200 miljoonaan dollariin tämän viikonlopun myötä nousevat lipunmyyntitulot ovat yhtä lailla nannaa elokuvan tekijöille kuin mm. sen lukuisat cameo-roolit ovat Marvel-faneille.

Fanikunnan piirissä on huomiota ovat herättäneet erityisesti [spoilerivaara!] muutama vuosi sitten kuopatun Inhumans-sarjan Black Boltin (Anson Mount) vilahtaminen leffassa ja näyttelijälegenda Patrick Stewartin paluu professori X:ksi. Stewart ehti jo vuonna 2017 sanoa, ettei palaisi enää tähän rooliin. Hän perusteli myös myöhemmin päätöstään sillä, mitä oli tapahtunut Hugh Jackmanin heittäessä hyvästit omalle X-Men-roolihahmolleen.

Nyt Stewartin mieli jatkosta professori X:n roolissa on muuttunut isosti. Benedict Cumberbatchin tulkitseman Doctor Strangen avattua multiversumin portit, monien muiden Marvel-hahmojen ohella myös Charles Xavierilla on uutta virtaa. Varietyn haastattelussa Stewartilta kysyttiin, palaisiko hän vielä tämän leffan jälkeen professori X:ksi, ja näin hän vastasi:

– Kyllä. Saattaa käydä niin. X-Men-sarjakuvilla on niin paljon laajuutta, että [Xavierin] paluu on mahdollinen. Katsotaan.

 

Lähteet: Variety, MovieWeb, We Got This Covered

Kuva: Disney/Marvel/ Doctor Strange in the Multiverse of Madness, 2022

Lisää luettavaa