Jason Momoan seuraava rooli voi hämmentää

DC-sankari Aquamanina ja Game of Thronesin Khal Drogona monille tutuksi tullut Jason Momoa on kiireinen mies. Tähdelle riittää nyt vientiä, sillä tulevan Aquaman-jatko-osan lisäksi hän on mukana mm. megafranchise Fast & Furiousin 10. osassa.

Tuoreimman tiedon mukaan Momoaa kosiskellaan myös pitkään pöydällä olleen pelileffan merkkirooliin. Kyseessä on jo n. kahdeksan vuotta sitten puheeksi otettu Minecraft-pelin valkokangasversiointi. Rainan tekeminen on takunnut, sillä esim. sen ohjaajat ovat ajan saatossa vaihtuneet. Aiemmin Minecraft-leffan ohjaajaksi kiinnitetty Shawn Levy luopui projektista, sillä hän ei tiennyt, kuinka kulmikkaan rakentelupelin olisi lopulta voinut tuoda valkokankaille. Leffan nykyinen ohjaaja on Jared Hess (Dynamiitti Napoleon).

Momoa on Steve Carrellin jälkeen ensimmäinen isompi tähti, jonka nimi on liitetty Minecraft-elokuvaan. Carrell on sittemmin jättäytynyt projektista. Vielä nytkään ei silti ole selvillä, onko elokuvasta tarkoitus tehdä esim. jonkinlainen animaatioseikkailu tai vaikkapa kertomus Minecraftin synnystä. Neuvottelut Momoan kanssa ovat kuitenkin jo niin pitkällä, että näyttelijän voi sanoa olevan lähestulkoon kiinnitetty leffaan - oli hänen roolinsa siinä sitten palikoista koostuva hahmo tai enemmän ihmismäinen kuvatus.


Lähteet: Collider, ScreenRant

Kuva: Warner Bros./Aquaman, 2018

R. Isoviita 19.04.2022 klo 13:27

Uusimmat uutiset