Mitä kuuluu kolmannelle Sherlock Holmes -leffalle?

6.4.2022 13:12

Robert Downey Jr:n ja ja Jude Law’n tähdittämät Sherlock Holmes -rainat keräsivät molemmat mukavan läjän kahisevaa sekä suuren yleisön kiitokset. Vuosina 2009 ja 2011 julkaistuille elokuville on pitkään lupailtu myös jatkoa. Kolmannen Sherlock Holmesin arvioitu julkaisuvuosi oli 2021, mutta elokuvaa ei ole saatu tehtyä vieläkään.

Harmittavaan tilanteeseen tuo mahdollisesti pientä lohtua tieto, ettei Robert Downey Jr. suinkaan ole luopunut ajatuksesta jatkaa Holmesin maailmassa. Myös tuottajana toimiva tähti työstää nyt kahta Sherlock Holmes -aiheista sarjaa.

HBO Maxille tekeillä olevat sarjat ovat ennakkotietojen mukaan spin-offeja Downey Jr:n Holmes-elokuville. Suoratoistopalvelulle tehtävät uutuussarjat hyödyntävät Sir Arthur Conan Doylen hahmogalleriaa, mutta nähdäänkö Downey Jr. myös kameran edessä näissä tuotannoissa – se on vielä epäselvää. Downey Jr:n viimeisimpiä visiittejä tv-sarjojen puolelle on niin ikään HBO:n kanssa tekeillä oleva minisarja The Sympathizer. Tämän vakoojakertomuksen tuotannosta kerrottiin jo viime heinäkuussa.

 

Lähteet: MovieWeb, Deadline

Kuva: Warner Bros./ Sherlock Holmes: A Game of Shadows, 2011

Lisää luettavaa