Klassisen miekka ja magia -pelin tuleva leffaversiointi sai melkoista hypetystä

18.3.2022 07:58

Roolipelien klassikko Dungeons & Dragons tarjoaa maailman, josta voisi kuvitella löytyvän pohjaa pelkiinn menestyselokuviin. Näin ei kuitenkaan ole ollut, mutta uusin yritys tuoda Dungeons & Dragonsin fantasiamaailma valkokankaille saattaa muuttaa asian laidan.

Uuden elokuvan pääkuvaukset saateltiin valmiiksi jo kuukausia sitten, ja valmista pitäisi olla ensi vuoden puolella. Leffasta ei ole juuri maistiaisia tarjoiltu, mutta nyt näyttelijä Chris Pine on raottanut hieman salaisuuksien verhoa. Mm. Hugh Grantin ja Michelle Rodriguezin kanssa rainassa näyttelevä Pine kuvailee Dungeons & Dragons -filmatisointia näin:

– Meillä oli helvetin hauskaa sitä tehdessä. Nauroimme paljon. Sanoisin sitä kuin Game of Thronesiksi, johon on sekoitettu vähän Prinsessan ryöstöä, ihan hiukan Monty Pythonin Hullua maailmaa. Se on jossain niillä main. Siinä on paljon hauskaa, paljon jännitystä. Se on omaperäisen fiksu, siinä on kasaria, hiukan Arkajalkoja.

Käsikirjoittaja-ohjaajapari John Francis Daley ja Jonathan Goldstein ovat ilmeisen omistautuneita asialleen. Elokuvan synopsiksesta ilmenee, ettei Pinen luonnehdinta liene pelkkää puhetta. Synopsiksen mukaan kaksi vankikarkuria, joista toinen on barbaarinainen, lyöttäytyy yhteen kehnon velhon ja druidin kanssa. Heidän päämääränään on napata takaisin itselleen ryöstösaalis vilunkiveikolta, jonka ansiosta he myös joutuivat telkien taakse. Tämä on kuitenkin saanut valtaa ja kumppanikseen voimakkaan punaisen velhon, joten tehtävä ei ole ollenkaan niin yksinkertainen.

 

Lähde: SlashFilm

Kuva: Disney/ Into the Woods, 2014

Lisää luettavaa