Steve McQueenin legendaarinen hahmo palannee valkokankaille

26.2.2022 19:33

Viileistä viilein 1960-luvun sankari, vähäpuheinen rikoskomisario Bullitt on tulossa takaisin. Steve McQueenin näyttelemä legendaarinen hahmo kiinnostaa nyt huippuohjaaja Steven Spielbergiä.

Spielberg ei ole ensimmäistä kertaa katsomassa menneeseen, sillä vasta viime vuonna häneltä julkaistiin 1960-luvun hittimusikaali West Side Storyn uusintaversio. Kyseinen elokuva on, Spielbergin maineen tuntien, myös kova Oscar-ehdokas, vaikka se ei lippuluukuilla menestynytkään erikoisen hyvin. Lisäksi ohjaajakuuluisuus on tuomassa tänä vuonna ensi iltaan omaelämäkerrallista leffaa The Fabelmans, joka vie katsojat tämän 75-vuotiaan lapsuusvuosiin.

Uutta Bullitt-elokuvaa ei ole vielä käsikirjoitettu, mutta tähän tehtävään on jo palkattu Josh Singer (Kova laki: Erikoisyksikkö, Spotlight). Spielbergin aikomus ei ole tehdä uudestaan Steve McQueenin tähdittämää elokuvaklassikkoa, vaan uudessa rainassa hahmolla on myös uusi juttu käsissään. Leffan tuottajatiimissä toimivat ennakkotietojen mukaan mm. McQueenin poika Chad sekä lapsenlapsi Molly McQueen. Elokuvanäyttelijä Steve McQueen kuoli marraskuussa 1980.

 

Lähteet: Collider, Vanity Fair

Kuva:Warner Bros./ Bullitt, 1968

Lisää luettavaa