Huhu: Pitkäaikainen suosikkiehdokas sittenkin James Bond -jatkumoon

9.12.2021 11:35

James Bondin manttelia on soviteltu fanikunnan toimesta innokkaasti mm. Henry Cavillin harteille. Daniel Craigin sanottua roolille hyvästit yhä teattereissa pyörivässä No Time to Diessa, on kuulu agenttihahmo nyt vailla esittäjää. Vaihtoehtoja on kuitenkin runsaasti.

Jerseyläisen Cavillin ohella Lontoolainen Idris Elba on ollut pitkään monien suosikkiehdokkaita 007-rooliin. Kaksikolla on n. 10 vuoden ikäero – Cavillin eduksi, sillä rikossarja Lutherista tuttu Elba täyttää ensi syksynä 50 vuotta. Huhujen mukaan Elba on kuitenkin käynyt tuottajaportaan kanssa keskusteluja liittymisestään Bond-franchiseen.

Vahvistamattoman tiedon perusteella Elban käymät juttutuokiot ovat olleet epävirallisia. Ne eivät myöskään ole koskeneet leffasarjan nimikkohahmoa.

– [Studiolla] on huomattu hänen vetovoimansa ja arvonsa, ja seuraavassa [sarjan] elokuvassa hänen kanssaan halutaan tehdä töitä aivan toisen alkuperäishahmon parissa. Nämä neuvottelut ovat vielä aluillaan, mutta ne näyttäisivät koskevan pahisroolia, nimettömäksi jäävä sisäpiirilähde paljastaa.

 

Lähteet: Metro.co,uk, The Sun

Kuva: SF Studios/Nicole Dove © 2019 DANJAQ, LLC AND MGM. ALL RIGHTS RESERVED./No Time to Die, 2021

Lisää luettavaa