Tom Hanks hyppäsi omintakeisesta näkemyksestään tunnetun ohjaajan kelkkaan

Ohjaaja Wes Andersonin uutukainen, lehtimieselokuva The French Dispatch, ei ole vielä ehtinyt kunnolla suuren yleisön saataville, kun hän jo puuhaa seuraavaa elokuvaansa. Vielä nimeämättömässä rainassa on tuttuun tapaan Andersonin oma käsikirjoitus. Myös hänen luottonäyttelijöihinsä kuuluvat Bill Murray, Adrien Brody ja Tilda Swinton ovat lupautuneet sen rooleihin.

Hieman yllättäen Andersonin seuraavaan elokuvaan on liitetty myös Tom Hanks. Tavallisesti Hanks on totuttu näkemään enemmän valtavirtaa olevissa leffoissa, kuin Andersonin kaltaisten, hyvin omintakeisesta näkemyksestä tunnettujen auteurien tuotannoissa. Hanksin roolin koosta tai edes hahmon nimestä ei ole vielä tarkkaa tietoa.

Andersonin seuraavaa elokuvaa kuvataan nyt Espanjassa, joskaan se ei Tilda Swintonin mukaan kerro Espanjasta. Pikkuisesta Chichónin kaupungista löytyy sen vaatimuksiin sopivaa autiomaamaisemaa. El Pais -lehti luonnehtii, että lavasteet muistuttavat tältä osin westerneistä. Ensi vuonna julkaistavaksi aiotun leffan lajityypiksi ei kuitenkaan ole ilmoitettu lännenelokuvaa.


Lähteet: Indiewire, El Pais

Kuva:© 2021 Twentieth Century Studios. All Rights Reserved./The French Dispatch

R. Isoviita 31.07.2021 klo 03:23

Uusimmat uutiset