Ohjaaja James Gunnia uhkaillaan Suicide Squad -leffan takia

21.5.2021 14:45

Ohjaaja ja käsikirjoittaja James Gunn ei ole aiemmissakaan elokuvissaan säästellyt hahmojen henkiä pelkkää kiltteyttään. Myös Guardians of the Galaxy -elokuvasarjassa äkkilähtö koitti yhdelle sen suosikkihahmolle yllättäen. Gunn on paljastanut, että hänen tuleva The Suicide Squad -elokuvansa on saanut osan sen hahmojen faneista varpailleen.

Gunnin mukaan hän on saanut päivittäin uhkauksia keskeneräisen leffansa takia. Tälle on syynä se, että elokuvan on kerrottu jäävän useamman hahmon viimeiseksi. Tarkkaa hahmojen kuolinlukua ei ole kerrottu, mutta joidenkin huhujen mukaan teilattavaksi joutuisi jopa koko Suicide Squadin rikollisjengi. Gunnin mustan huumorintajun ja joukkion nimen huomioon ottaen (vapaasti käännettynä Itsemurharyhmä) tämä saattaisi jopa toteutua.

Suicide Squadin suurimmat fanit ovat Gunnin mahdollisista toimista niin ärsyyntyneitä, että he haluavat ohjaajan kärsivän kunnolla. Gunn on kuitenkin kertonut päättäneensä yksinkertaisesti sivuuttaa saamansa uhkaukset ja tehdä leffansa kuinka parhaaksi näkee.

 

Lähteet: ScreenRant, Den of Geek

Kuva: Warner Bros./ The Suicide Squad, 2021

Lisää luettavaa