Kolmannessa Ihmeotukset-leffassa nähdään eeppinen taistelu

Paluuta Harry Potter -maailmaan odottavien kärsivällisyyttä koetellaan, sillä seuraavan velhoseikkailun ensi-ilta on vasta ensi vuoden kesäkaudella. Järjestyksessä kolmannen Ihmeotukset-elokuvan tuotanto on ollut takkuista, mutta nyt asiat vaikuttavat sujuvan kuin rullaten.

Johnny Deppin sijalle fantasialeffasarjan pahikseksi, voimalliseksi velho Grindelwaldiksi, palkattu Mads Mikkelsen kertoi jo aiemmin kuvausurakastaan. USA Today:lle antamassaan haastattelussa Mikkelsen paljasti myös hieman lisää siitä, mitä tuleman pitää. Hän kuvasi osuuttaan yhdessä Lisko Scamanderia näyttelevän Eddie Redmaynen kanssa kolmen viikon ajan.

Kyseiset kolme viikkoa olivat varsin intensiiviset, sillä Mikkelsen ja Redmayne asettuivat niiden aikana hahmoinaan vastakkain. Valkokankaille tämä lupailee eeppistä yhteenottoa Scamanderin ja Grindelwaldin välillä. Elokuvan juonesta ei ole tietenkään vielä hiiskuttu, mutta koska kolmannen osan jälkeen on odotettavissa vielä kaksi elokuvaa lisää, tämä eeppinen taistelu saattaa olla vain välietappi jollekin vielä suuremmalle.


Lähteet: USA Today, CinemaBlend, Digital Spy

Kuva: Warner Bros./ Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, 2018

R. Isoviita 16.05.2021 klo 18:18

Uusimmat uutiset