Jennifer Lawrencen leffan kuvaukset keskeytettiin loukkaantumisen takia

Netflixin valikoimiin tekeillä oleva komedia komedia Don't Look Up on kohdannut pientä takapakkia. Varsinaista tähtien kokoontumisajoa lupailevan leffan kuvauksissa sattui harmillinen vahinko, mikä johti näyttelijä Jennifer Lawrencen loukkaantumiseen.

Lawrence ei THR:n tietojen mukaan loukkaantunut vakavasti, mutta aineksia isompaankin vahinkoon oli olemassa. Hän oli tekemässä yhdessä Timothée Chalamet'n kanssa kohtausta, jossa oli tarkoitus räjäyttää rikkoa lasia. Varotoimista huolimatta jokin meni kuitenkin vikaan, ja lasinsiruja sinkoutui Lawrencen päälle niin, että hän sai niistä vammoja. Boston Globen tietojen mukaan näyttelijä sai lasia mahdollisesti lähelle silmiään.

Tapaturman vuoksi leffan kuvaukset keskeytettiin, mutta Lawrencen odotetaan palaavan töihin jo heti maanantaina. Lawrencen ja Chalamet'n lisäksi rainassa näyttelevät mm.Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill ja Matthew Perry. DiCaprio ja Lawrence esittävät elokuvassa tieteilijöitä, jotka havaitsevat maata lähestyvän meteoriitin ja yrittävät varoittaa siitä, mutta kukaan ei tunnu ottavan heitä vakavasti.


Lähteet: THR, Boston Globe

Kuva: 20th Century Fox/Red Sparrow, 2018

R. Isoviita 06.02.2021 klo 17:34

Uusimmat uutiset

James Gunnilla on kerrottavaa Guardians of the Galaxy -suosikkihahmosta

Ohjaaja vastasi fanin tiedusteluun.

R. Isoviita

James Bond -leffojen katselusta luvataan nyt jopa palkkaa

Ei ihan jokaiselle sopiva puuha.

R. Isoviita

Jim Carrey ilmoitti pitävänsä hieman taukoa

Näyttelijä on ollut viime vuosina aktiivinen monin tavoin.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...