Musta komedia 1980-luvulta saa uusintakäsittelyn – Ryan Reynolds mukana

Jos luulit, että peleihin pohjautuvat elokuvat ovat tuoreehko juttu, erehdyit. 1985 ensi-iltansa saanut musta rikoskomedia Cluedo - pelaa henkesi edestä nimittäin perustui Hasbron lautapeliin. Kiinnostavilla näyttelijöillä (mm. Paluu tulevaisuuteen -elokuvista tuttu Christopher Lloyd, Rocky Horror Picture Show -legenda Tim Curry, komedienne Madeline Kahn ja Colleen Camp) täytetty leffa on saamassa nyt uuden käsittelyn.

Uuden version ensimmäinen näyttelijäkiinnitys on Deadpool-tähti Ryan Reynolds, joka toimii myös elokuvan yhtenä tuottajana. Clue-nimellä liikkuvan versioinnin käsikirjoitusta kynäilevät niin ikään Deadpool-leffoissa vaikuttaneet Rhett Reese ja Paul Wernick. Elokuvan puikkoihin havitellaan Sukuvika-sarjasta ja Kaameat pomot -komedoista tuttua näyttelijä Jason Batemania, jolla on myös kokemusta ohjaamisesta niin TV:n kuin elokuvien puolelta.

Alkuperäinen Cluedo - pelaa henkesi edestä kokosi Hasbron lautapelin tapaan hienoon kartanoon kirjavan joukon henkilöitä, joita epäiltiin murhasta. Kieroilun ja salasuhteiden ansiosta jokainen kartanon vieraista ja työntekijöistä saattoi olla syyllinen veritkoon. Alkuperäisen version erikoisuutena on, että siihen kuvattiin peräti kolme erilaista loppua, joista jokaista käytettiin erikseen eri elokuvateattereissa esitetyissä kopioissa.


Lähteet: THR, Deadline

Kuva: Studio Alijn

R. Isoviita 26.09.2019 klo 14:14

Uusimmat uutiset

Parodialegenda olisi halunnut tehdä Harry Potter -hupailun – tuotantoyhtiö tylynä

Ironista kyllä, Harry Potter -tähti esittää nyt samaa miestä.

R. Isoviita

Scarlett Johanssonilta yllättävä käänne

Vaihtelun vuoksi?

R. Isoviita

Squid Game -näyttelijää syytetään ahdistelusta

78-vuotias kiistää teon.

R. Isoviita

”En ikävöi työtäni”, sanoi Disney-pomo – mitä ihmettä on meneillään?

Mikki Hiirestä ja Aku Ankasta tunnettu viihdejätti myllerryksen kourissa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...