Yllätysnimi Disneyn uuden Pieni merenneito -leffan pääosaan

Disneyn uusi The Little Mermaid- eli Pieni merenneito -elokuvatulkinta etenee. Yhtiö on vastikään ilmoittanut löytäneensä leffan nimihenkilön näyttelijän. Hän on Chloe x Halle -laulajaduon toinen osapuoli Halle Bailey.

Baileyn nimi ei ollut roolitusarvailuissa aktiivisesti mukana, joten valinnan osuminen häneen on varmasti monelle yllätys. Vuonna 2000 syntynyt näyttelijä-laulaja ei myöskään ole aiemmin esiintynyt vielä monessakaan elokuvaroolissa. Sen sijaan hän on ollut mukana Disneyn omistaman ABC-kanavan teineistä kertovassa Grown-ish-televisiosarjassa. Toisaalta Baileyn valinta sopii tuotantoyhtiön ajatukseen roolittaa sen piirrosanimaation tarinasta tutut osat nykyaikaisesti ja vakuuttavasti mutta samalla vanhaa kunnioittaen.

Pienen merenneidon uusi versio toteutetaan tietokoneanimaation ja elävien näyttelijöiden avulla. Leffalta puuttuu yhä mm. merten noita Ursulan esittäjä, joskin tähän osaan on houkuteltu mm. Melissa McCarthya (Morsiusneidot, Ghostbusters). Myös laulajatar Lizzo on tarjoutunut kyseiseen osaan.


Lähteet: Variety, Indiewire, Access, THR

Kuva: Disney

R. Isoviita 03.07.2019 klo 23:28

Uusimmat uutiset