Jason Stathamiksi tekeytynyt voro huijasi omaisuuden fanilta

Auervaarat eivät ole mikään uusi ilmiö, mutta aina joku haksahtaa huijarien puheisiin. Britanniassa on paljastunut tapaus, jossa kärkäs voro esiintyi Fast & Furious -tähti Jason Stathamina (kuvassa aito Statham).

Maailmankuuluksi toimintatähdeksi tekeytynyt huijari otti BBC:n mukaan yhteyttä uhriinsa sosiaalisen median välityksellä. Stathamin faniksi tunnustautunut nainen, joka hiljattain oli menettänyt perheenjäsenensä, ei pitänyt vale-Stathamin yhteydenottoa varsinaisesti outona, vaan kuvitteli tämän olevan vain mukava faneilleen.

Vale-Statham pyysi naista mm. lähettämään kuvan itsestään ja leperteli uhrilleen satojen viestien kautta WhatsApp-pikaviestisovelluksessa. Huijari sai naisen myös uskomaan, että Stathamille eräästä elokuvasta luvattu palkkio oli myöhässä ja tähden pankkitili nk. punaisella. Näin ollen uhri päätyi siirtämään hyvää hyvyyttään huijarille satoja tuhansia puntia (punnan kurssi on jonkin verran euroa korkeampi tällä hetkellä).

Koijarin valeet todeksi uskonut uhri ei toistaiseksi ole saanut rahojaan takaisin. Stathamia teeskennellyttä henkilöä ei myöskään ole tavoitettu, mutta hänen arvellaan toimineen Britannian rajojen ulkopuolelta käsin.


Lähteet: BBC, Screenrant

Kuva: Universal/Fast & Furious: Hobbs & Shaw, 2019

R. Isoviita 30.04.2019 klo 03:42

Uusimmat uutiset

Takamus kovilla: Ensimmäisestä Harry Potter -rainasta oli tulla lähes kolmituntinen

Lasten vanhemmat eivät lämmenneet kestolle.

R: Isoviita

Näin tappajahai saapui viimeiseen leposijaansa

Alkuperäinen leffamonsteri korjattiin priimakuntoon.

R. Isoviita

Painajainen Elm Streetillä -tähti nähdään jatkossa Stranger Thingsissä

Mutta onko tämä rooli yhtä painajaismainen?

R. Isoviita

Näitä striimataan nyt: Komediaa kärjessä

Listoilla on tuttuja nimiä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...