Meg 2: The Trench

(2023)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Meg 2: The Trench
Genret: , ,
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: , ,
Alkuperäinen nimi:Meg 2: The Trench
Valmistusvuosi:2023
Pituus:116 min
Pisteytyksiä: 8
Tarkka arvio: 2.25

Valmiina kovaan adrenaliinihyökyyn elokuvassa Meg 2: The Trench, joka on kirjaimellisesti megaluokan toimintaseikkailu – se on kaikin tavoin suurempi kuin vuoden 2018 menestyselokuva Megalodon (The Meg) viedessään toiminnan entistä isommalle vaihteelle ja entistä syvempiin syövereihin monen megalodonin voimalla!

Sukella vieraisiin vesiin Jason Stathamin ja toimintatähti Wu Jingin kanssa heidän johtaessaan tutkimusryhmää vaarallisella tutkimusmatkalla valtameren syvyyksiin. Heidän työnsä saa kaoottisen käänteen, kun rikollinen kaivosoperaatio uhkaa heidän tehtäväänsä ja pakottaa heidät taisteluun, jossa pelissä ovat elämä ja kuolema. Kun vastassa on kolossaalisia jättiläishaita ja uhkaavia ympäristöhaasteita, sankariemme on oltava nopeampia, fiksumpia ja urheampia uimareita kuin heidän armottomat vastustajansa kellon tikittäessä vääjäämättömästi kohti ratkaisua. Uppoudu vuoden sähäkimpään elokuvaelämykseen Meg 2: The Trench – jossa syvyyksien kauhuille vetää vertoja vain alusta loppuun vyöryvä toiminta!

 

Kommentit & Pisteytykset

dbgirl

En suoraan sanottuna tajua jälleen muita ihmisiä, sillä minusta tämä oli älyttömän hauska ja viihdyttävä. Olihan se hölmö, mutta juuri siksi pidin siitä. Eka puolisko oli ihan OK ja jopa vähän jännittäväkin, toka puolisko muuttui sitten toimintakomediaksi ja juuri siinä se loisti. Tämä oli vähän hassu sekoitus julesvernemäistä tutkimusmatkailua, Tappajahaita sekä Deep Blue Sea-leffaa.

Arz

3,5

JoonaPrkl

1,5

Demonic

2

harr1v

.

Haahuilija

Kerran katsottava!

Vilperi

Elokuvan genreen voisi huoletta lisätä komedia. Tosin huono olisi silloinkin.
2/10

c4fkw294ziq

.

Lisää luettavaa