Will Smith ei uusi rooliaan Suicide Squad -jatko-osassa

DC:n Suicide Squad -sarjakuvafilmatisoinnille jatko-osaa odottaville on nyt luvassa yksi pettymys: ensimmäisen osan räyhäkkään rikollisjoukon jäsen Deadshot on menettänyt näyttelijänsä. Elokuvan tuotantoyhtiö Warner Bros. ei ole vielä virallisesti vahvistanut asiaa, mutta näyttää vahvasti siltä, ettei Will Smith ole uusimassa rooliaan James Gunnin kynäilemässä jatko-osassa.

Smithin lähtö ei tiettävästi liity Gunniin, joka siirtyi DC-elokuvan pariin saatuaan potkut Marvelin Guardians of the Galaxy 3 -elokuvasta. Viihdeteollisuuden äänenkannattaja Varietyn lähteiden mukaan Smith teki päätöksensä tiukan aikataulunsa takia. Hänet on kiinnitetty mm. Bad Boys -leffasarjan kolmanteen osaan Bad Boys for Life, Netflixin toimintafantasia Brightin toiseen osaan ja näyttelemisen lisäksi Smithillä pitää kiirettä esim. tuottajana.

Tähden lähdön kerrotaan tapahtuneen sopuisissa merkeissä. Tällä haavaa ei ole tiedossa, onko studio jo päättänyt, kenet se palkkaa Deadshotin osaan Smithin tilalle, vai kirjoitetaanko hahmo jollakin tapaa pois seuraavasta elokuvasta, kuten aiemmin kerrotun mukaan tapahtui Jared Leton näyttelemälle Jokerille.


Lähteet: Variety, The Wrap

Kuva: Warner Bros.

R. Isoviita 28.02.2019 klo 06:08

Uusimmat uutiset

Johnny Deppillä on uusi rooli

Hollywoodin ulkopuolella.

R. Isoviita

Näyttelijäkonkarilla on idea Jokeri-elokuvaa varten

Willem Dafoelle on soviteltu Batman-pahiksen roolia fanikunnan puolesta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...