Apinoiden planeetta -jatko-osa sai trailerin

9.12.2016 17:39

Ensi vuoden kesäkaudella ensi-iltaan tuleva War for the Planet of the Apes on saanut trailerin. Ennakkomaistiainen julkaistiin vain vähän sen jälkeen, kun myös Spider-Man: Homecoming -leffan traileri oli alkanut levitä verkossa. Molemmista elokuvista povataan kassamagneetteja.

War for the Planet of the Apes on jo kolmas osa vuonna 2011 uudelleen aloitettua Apinoiden planeetta -elokuvasarjaa. Apinoiden planeetan synnystä Apinoiden planeetan vallankumoukseen edennyt tarina palauttaa valkokankaille jälleen Caesarin, motion capture -näyttelemisen konkari Andy Serkisin tulkitseman kädellisen. Edellisestä osasta tuttuna hahmona mukana jatkaa myös Judy Greerin näyttelemä Cornelia. Elokuvan ohjauksesta vastaa sarjan kakkososaa luotsannut Matt Reeves.

Kolmannen osan tapahtumat sijoittuvat aikaan kaksi vuotta Apinoiden planeetan vallankumouksen jälkeen. Käynnissä on sota, jossa sekä ihmisten että apinoiden joukot ovat kokeneet suuria menetyksiä. Caesar, joka on toiminut oman leirinsä johtajana, käy tulevassa leffassa myös sisäistä kamppailua itsensä kanssa ja haluaa selvittää ajatuksiaan pitkällä matkalla.

Katso traileri tästä.

Lähteet: CinemaBlend, SlashFilm

Kuva: 20th Century Fox

Lisää luettavaa