Antonio Banderas laulajaelämäkerran pääosaan

Italialaistenori Andrea Bocelli (kuvassa) sykähdytti suurta yleisöä vuosia sitten duetollaan Con te partirò yhdessä sopraano Sarah Brightmanin kanssa, mutta hänet muistetaan myös monista muista upeista tulkinnoistaan mm. Celine Dionin parina. Sokean tenorin elämästä kertova muistelmateos The Music of Silence julkaistiin viime vuosikymmenellä ja nyt siitä muokataan elokuvaa.

Teini-iässä sokeutuneen Bocellin elämäkertaelokuva on jo roolitettu, sillä sen kuvausten on tarkoitus alkaa tässä kuussa Roomassa. Nuoren tenorin alter egoa näyttelee Tony Sebastian, jonka aiempiin rooleihin lukeutuu Game of Thronesin prinssi Trystane Martell. Suuren maestron rooliin puolestaan on kiinnitetty Desperado-tähti Antonio Banderas, joka on aiemmin todistanut musikaalista puoltaan mm. elokuvassa Evita.

Bocellin tarinan elokuvakäsikirjoituksesta vastaavat Anna Pavignano ja sen myös ohjaava Michael Radford. Italialainen Pavignano ja englantilainen Radford ovat aiemmin tehneet yhteisyötä mm. draamaelokuvan Il postino - posteljooni parissa. Kyseinen yhteistyö toi heille myös Oscar- ja BAFTA-ehdokkuudet.


Lähteet: Screen Daily, Tracking Board

Kuva: Sannita

R. Isoviita 12.11.2016 klo 14:31

Uusimmat uutiset

Takamus kovilla: Ensimmäisestä Harry Potter -rainasta oli tulla lähes kolmituntinen

Lasten vanhemmat eivät lämmenneet kestolle.

R: Isoviita

Näin tappajahai saapui viimeiseen leposijaansa

Alkuperäinen leffamonsteri korjattiin priimakuntoon.

R. Isoviita

Painajainen Elm Streetillä -tähti nähdään jatkossa Stranger Thingsissä

Mutta onko tämä rooli yhtä painajaismainen?

R. Isoviita

Näitä striimataan nyt: Komediaa kärjessä

Listoilla on tuttuja nimiä.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...