Antonio Banderas laulajaelämäkerran pääosaan

12.11.2016 14:31

Italialaistenori Andrea Bocelli (kuvassa) sykähdytti suurta yleisöä vuosia sitten duetollaan Con te partirò yhdessä sopraano Sarah Brightmanin kanssa, mutta hänet muistetaan myös monista muista upeista tulkinnoistaan mm. Celine Dionin parina. Sokean tenorin elämästä kertova muistelmateos The Music of Silence julkaistiin viime vuosikymmenellä ja nyt siitä muokataan elokuvaa.

Teini-iässä sokeutuneen Bocellin elämäkertaelokuva on jo roolitettu, sillä sen kuvausten on tarkoitus alkaa tässä kuussa Roomassa. Nuoren tenorin alter egoa näyttelee Tony Sebastian, jonka aiempiin rooleihin lukeutuu Game of Thronesin prinssi Trystane Martell. Suuren maestron rooliin puolestaan on kiinnitetty Desperado-tähti Antonio Banderas, joka on aiemmin todistanut musikaalista puoltaan mm. elokuvassa Evita.

Bocellin tarinan elokuvakäsikirjoituksesta vastaavat Anna Pavignano ja sen myös ohjaava Michael Radford. Italialainen Pavignano ja englantilainen Radford ovat aiemmin tehneet yhteisyötä mm. draamaelokuvan Il postino – posteljooni parissa. Kyseinen yhteistyö toi heille myös Oscar- ja BAFTA-ehdokkuudet.

Lähteet: Screen Daily, Tracking Board

Kuva: Sannita

Lisää luettavaa