Pacific Rim 2:ta ei olekaan kuopattu


Guillermo del Toron tieteiselokuva Pacific Rim jäi ilmestyttyään sen verran huonolle sijalle lipunmyyntitilastossa, että elokuvan jatkon ylle kohosi tummia pilviä. Viime vuoden syyskuussa Universal Pictures siirsi Pacific Rim 2:n kokonaan pois julkaisukalenteristaan. Elokuvan oli suunniteltu tulevan ensi-iltaan elokuussa 2017.

Pacific Rimin ystävien ei kuitenkaan kannata enää olla allapäin - jatko-osa nimittäin on sittenkin odotettavissa. Samalla Universal on ilmoittanut, että Pacific Rim 2 julkaistaan kolmiulotteisena. Guillermo del Toro ei ole palaamassa tämän elokuvan ohjaajaksi, mutta uusi käsikirjoitus henkii silti hänen visioitaan.

Ohjaajaksi uuteen leffaan on kiinnitetty Steven S. DeKnight, joka on toiminut mm. Daredevil-televisiosarjan käsikirjoittajana ja ohjannut kyseistä sarjaa myös yhden episodin verran. Pacific Rim 2:n käsikirjoitusta on viimeksi työstänyt Jon Spaihts, joka vastasi myös Ridley Scottin Prometheus-rainan käsikirjoituksesta. Ihmisten ja merihirviöiden välistä sodankäyntiä nähdään siis vielä toisenkin elokuvan verran, joskaan leffaa myös valmisteleva ja nykyään kiinalaisomisteinen Legendary Pictures ei ole paljastanut, milloin jatko-osan pitäisi olla valmis.


Lähteet: Deadline, SlashFilm, Variety, Box Office Mojo

Kuva: Universal/ Pacific Rim

R. Isoviita 24.02.2016 klo 17:58

Uusimmat uutiset

Marvel-tuotantojen tekeminenkö siistiä? Käsikirjoittaja paljastaa

Seikkailut eivät synny ihan kädenkäänteessä.

R. Isoviita

Uusi Jurassic World -leffa korjaa franchisen vanhaa virhettä

Ohjaajalla on kova hypetys päällä.

R. Isoviita

Muistatko The Addams Familyn? Tällä saralla tulossa jo kaksi uutta tuotantoa

Tim Burton puuhaa yhtä, Rob Zombie toista.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...